Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ostatnio przegladalem oferte praktiker`a i zauwazlyem tam takie listwy na neony. TAkie np. jak sie w kuchni montuje. Czy to bylby zly pomysl??? Cena od 19.99 zł :-). Mam taki w kuchni i nie wytwarza jakos specjalnej temperatury po za tym jest nie drogie. Kolor to ewentualnie jakas folia oblepic czy cos. Bude mam duza wiec enie byloby problemu z pomieszceniem. Tylko czy ktos to juz probowal a jezeli nie to dlaczego? :-) rozwiazanie nie jest jakos specjalnie skomplikowane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 bodajze thorn zrobil sobie oswietlenie ze swietlowki - mi sie tez pomysl podoba ale mam juz katodke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja mam tak zrobione i jest cool, fakt że nie jest to taki efekt jak katoda ale ogolnie jest zajebiście a wszystko kupiłem w praktikerze jażyniówke 35 cm. za która zapłaciłem nie całe 15 zl i tego dławik, starter i troche kabelków. Wszystko wyniosło mnie ok. 30 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...