Skocz do zawartości
adzio_tuning

Zasilacz Do 180 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

mam parę propozycji

1. Amacrox Warrior AX450PNF 400W

2. Silver Power SP-400P1B 400W

3. Chieftec GPS-400AA-101A 400W

warunek jest taki aby pociągnął sprzęt z sygnaturki i o wiele lepszy :D no w każdym razie żeby był w miare cichy i przede wszystkim stabilny :)

najbardziej widzi mi się 1 opcja, jakieś opinie co do niego?

największą wadą tego SilverPower jest 1 linia 12V :/ a tak to nawet byłby całkiem całkiem :)

a jeśli ktoś ma coś lepszego w tej cenie do pokazania to też wezme pod uwage ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki sprzet co masz w sygnaturce pociagnie fortron 350 W mc 350 pfc 2,0 ;) :wink: :rolleyes: ale niech koledzy poleca cos optymalnego do tej kaski

zamawiałem w zenfiście MC-350 - po tygodniu zadzwonili i powiedzieli że nigdzie nie ma ;) z morele.net wysłali mi Feel2 :lol2: w tym tygodniu już chyba będę miał kase na koncie

a te fortrony jakoś mnie nie przekonują... no i do tego będzie raczej większe OC więc jakoś mi sie wydaje że mógłby to ledwo znieść :mur:

a ten topower co Blacky poleca, to w sumie 3,3V 5V i 12V ma 330 Wat a Amacrox na linii 12V ma 350W ;) no i do tego 22A na 12V, no i 1 linia tylko...

więc? amacrox czy coś innego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi