adzio_tuning Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 mam parę propozycji 1. Amacrox Warrior AX450PNF 400W 2. Silver Power SP-400P1B 400W 3. Chieftec GPS-400AA-101A 400W warunek jest taki aby pociągnął sprzęt z sygnaturki i o wiele lepszy :D no w każdym razie żeby był w miare cichy i przede wszystkim stabilny :) najbardziej widzi mi się 1 opcja, jakieś opinie co do niego? największą wadą tego SilverPower jest 1 linia 12V :/ a tak to nawet byłby całkiem całkiem :) a jeśli ktoś ma coś lepszego w tej cenie do pokazania to też wezme pod uwage ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 taki sprzet co masz w sygnaturce pociagnie fortron 350 W mc 350 pfc 2,0 ;) :wink: :rolleyes: ale niech koledzy poleca cos optymalnego do tej kaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacky Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Za taką kasę spokojnie można mieć topowerka http://silent-pc.pl/pid/151 Konfig uciągnie i się nie spoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 moze to co mam w podpisie? s12 330w jest naprawde cichy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 taki sprzet co masz w sygnaturce pociagnie fortron 350 W mc 350 pfc 2,0 ;) :wink: :rolleyes: ale niech koledzy poleca cos optymalnego do tej kaski zamawiałem w zenfiście MC-350 - po tygodniu zadzwonili i powiedzieli że nigdzie nie ma ;) z morele.net wysłali mi Feel2 :lol2: w tym tygodniu już chyba będę miał kase na koncie a te fortrony jakoś mnie nie przekonują... no i do tego będzie raczej większe OC więc jakoś mi sie wydaje że mógłby to ledwo znieść :mur: a ten topower co Blacky poleca, to w sumie 3,3V 5V i 12V ma 330 Wat a Amacrox na linii 12V ma 350W ;) no i do tego 22A na 12V, no i 1 linia tylko... więc? amacrox czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Topowerek jak to ujmujesz to przestarzała konstrukcja. Chief GPS 400 jest lepszy wydajnościowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 BENITO, a co z tym Amacroxem Warrior AX450-PNF 400W? Co o nim sądzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak na razie wg. mnie Armacroxy nie są zbyt pewnymi zasilaczami. Robione przez FSP, ale jak na moje oko zbyt tanio je sprzedają, żeby nie było w tym jakiegoś wała. Pewnie z nimi jest loteria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Jasne ! Tanio sprzedaja? To moze drugie firmy sprzedaja za drogo ? Mam zasilacz na bazie amacroxa nic mu nie dolega :) Edytowane 20 Listopada 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...