Neo_x Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Siemacie. Zapraszam na stronke mojej knajpy w Warszawie :) http://www.monetta.prv.pl :) co tydzien organizujemy dyskoteki tzw: Wieczorki Taneczne dla samotnych i nie tylko.. a w tym roku i takze taniego sylwestra :) Stronka prosta.. pare fotek.. troche info... dodam ze imprezy sa organizowane dla ludzi w wieku ok. 30 lat i wiecej :) troche mlodsze osoby takze sie znajda... ale osoby ubrane w dres czy majace po 16 lat nie wejda :) Pozdrawiam :) Edytowane 16 Listopada 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wszystko fajnie, ale Opra 9.02 i stronka nie śmiga. Aj dont lajk prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) eee jak to nie dziala? na firefoxie, ie i operze 8.54 nie ma problemow z jej otwarciem :) moze jeszcze ten alians http://monetta.xt.pl :) Edytowane 17 Listopada 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 eee jak to nie dziala? na firefoxie, ie i operze 8.54 nie ma problemow z jej otwarciem :) moze jeszcze ten alians http://monetta.xt.pl :) To samo, white screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Niestety nie podoba mi sie strona. Tło do bani, menu bez ramek zdjecia w galerii w tragicznej jakosci (antyreklame se robisz ? ) Jedynie merytoryka poprawna bo wszystko mozna znalezc i jest czytelnie (jedynie glowne menu bez ramki juz wspominalem) - 3/10 (sorry za taka cieta opinie ale to nie zlosliwie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Wywal te zdjecia z galerii bo one sa paskudne, okropne i wiesniackie. Menu przepisac mozesz w tabelce w htmlu. Ogolnie strona fatalna, do tego darmowy hosting jakis bleee. Jak cos robic to porzadnie albo wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 O... Era IE 5... Strona z poprzedniego millenium... A w galerii mógłbyś się postarać o lepszej jakości zdjęcia. Przecież to m.in. dzięki nim ktoś może się pojawić w twojej knajpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Stronka byla robiona w ciagu godziny rok temu bo po prostu musialem zrobic reklame :) Bede mial troszke czasu to i tak zamierzam ja zrobic od poczatku bo narazie to tylko forma prostej reklamowki dla osob ktore poszukuja sylwestra :) Stronka sprawdzilem pod opera 9.1 dziala bez problemu :) hosting darmowy ale bez reklam.. widze ze reklamy domeny teraz daja.. przykladem jest prv ... ale dzieki za spostrzezenia i sugestie :) Edytowane 18 Listopada 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 więc tak, jak się otworzyła, to pierwsze co to miałem ochotę ją zamknąć, potem dostałem na klate reklamę home.pl które nie mogłem zamknąć - najeżdzałem na "x" i nic, a jak już mi się to udało zrobić to wszedłem do galerii, zobaczywszy zdjęcia ręcę mi opadły przykro mi neo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 http://www.niebieskie-migdaly.pl/ Tu masz przykład wg. mnie dobrze zrobionej strony. Z klimatem, zreszta tak jak lokal. btw polecam łodzianom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 czy dobrze to bym nie powiedział.. niektórzy mają flash bloki :) no i w sumie nie widzę potrzeby stosowania flasha do tak prostej strony... Jedyna zaleta że jak na flasha szybo sie ładuje :) co do tematycznej strony o kawiarni... strona odraża surowością... Jeśi ma to być reklama to powinno się coś dziać.. jakieś obrazki, grafika... jakiś kieliszek z drinkiem ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 mipod operką 9.02 śmiga, ale nie podoba mi sie, podobnie jak ten flash. popracuj jeszcze nad nią :) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...