Skocz do zawartości
stranded

Strona Kapeli

Rekomendowane odpowiedzi

hehe ułożenie od początku miało tak wyglądać, tak jest mi łatwiej wszystkim zarządzać, chociaż znając mnie i tak pozmieniam wszystko jeszcze z 412352 razy :D

PS

to tylko PHP-Fusion zainstalowane na szybko i skonfigurowane do potrzeb strony

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla AAF?

Przecież to fan site.

owszem fansite ale tworzony pod ich okiem (w sumie to można powiedzieć, że na zlecenie) :D jest tam to co ma być ;) jako zapłatę otrzymuje wszelkie gażety związane z kapelą (ciuchy, CD lol podpisane, DVD, naklejki, plakaty, na ich najnowszym krążku na ostatniej stronie książeczki jest moje nazwisko w "AAF Thanks")

przykładowa fota załączona (jakby ktoś nie wierzył, lol).

zapraszamy również na www.alienantfarm.com, tam za bardzo zmienić nic nie mogę bo ten layout się do nieczego nie nadaje (ah ten flash)

ktoś napisał u góry, że to nie jest ładne :D - to nie ma być ładne ale funkcjonalne. choć przyznam, żę coś tam trzeba dodać bo jest za biało. jak będzie jakaś trasa kiedyś po polsce to mogę załatwić wejściówki ;)

pozdrawiam fanów Rocka B-)

Zrobione 'na odwal się'.

uwierz mi nie do końca, ta strona miała już z 20 różnych layoutów (w ogóle nie było mowy o PHP, na początku CSS i tabelki, potem FLASH, na końcu standardowy HTML bazujący na grafice z nowego albumu) a odziwo ten się najbardziej podoba jak narazie

EDIT:

zmieniłem ten 'nudny' temat na stronce, zobaczcie sami ;)

post-111721-1164389348_thumb.jpg

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT:

zmieniłem ten 'nudny' temat na stronce, zobaczcie sami ;)

Niestety zmianą samego lay'a nic nie poradzisz. Nadal będzie to wyglądało słabo. Logo i kolor może się zmienią, ale to jak dla mnie to jest to za mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś lubi takie klimaty to polecam to przesłuchać ;)

http://www.alienantfans.com/php/website/news.php?readmore=13

forum do strony znajduje się tutaj: www.forum.alienantfans.com

co prawda na darmowym serwerze ale za to dobrze funkcjonuje, i jest na invision 1.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

tzn co?

Pewnie AAF... ot taka hamerykańska kapela która wypłyneła na przeróbce Smoot Criminal Jacksona - nie powiem całkiem fajnie im się to udało ale dla mnie zbyt banalni są :> nvm Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, nie szkodzi. większość ludzi tak uważa a nie zna w ogóle ich utworów ani nieczego innego poza Smooth Criminal (osobiście nie cierpię tej piosenki, AAF poznałem w 1999 dzięki teldyskowi do utworu Movies)

bez smaku jak dla mnie to są nowe, nic nie warte kapele które lecą teraz w TV (tzw EMO) i zalatują komercją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest 'community website' (takie miejsce dla fanów), natomiast stronka taka typowa znajduje się na www.alienantfarm.com - tamtej do końca sam nie robiłem ale coś tam czasem naskrobałem, obecnie stronka jest jakby dead, a to za sprawą tego, że sam zespół 'odpoczywa'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi