MeHow Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Tez dalem 10. Moim zdaniem najlepsza propozycja. Rozreklamuj sie na innych forach, ludzie Ci pomoga, bo wyszlo Ci naprawde dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Tez dalem 10. Moim zdaniem najlepsza propozycja. Rozreklamuj sie na innych forach, ludzie Ci pomoga, bo wyszlo Ci naprawde dobrze :) moglbys jakies polecic ? dzieki :) 0 w prezencie icon_smile3.gif co masz do wygrania poza tym, ze Twoj projekt bedzie na pudelku ?? :> dzieki lapka wygrywasz za 1 miejsce pozostali finalisci dostaja perfumy z serii create ( moze w opakowaniu zwyciezcy :D ) ak dla mnie to twoje pudełko pasuje najbardziej do pudełka kosmetyków, myślę, że to wygrasz cool.gif :) dzieki innym osoba tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Z finałowej 15 imo twoja praca jest najlepsza. 10 pkt poleciało ode mnie wczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 praca Grzegorza M jest bardzo podobna... ten sam styl jesli chodzi ze te ludziki cos malują.... czyli nie jestes zbytnio oryginalny. ale respek bo ja nawet tak bym nie umial ;) najbardziej mi sie podoba praca przemka b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 przy takiej ilosci projektow ponad 21tys to nie takie trudne wpasc na podobny pomysl jak ktos inny zwlaszcza ze sam perfum jest w ksztalcie tubki od farby i oryginalne pudelko jest stylizowane chlapnieciami pedzla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio76 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Widzę że prowadzisz. 10 ode mnie, jeżeli chodzi o opakowanie na perfumy to najbardziej mi przypadło do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Bardzo mi się podoba, IMO najciekawszy projekt w finale. Dyszka ode mnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 projekt na tyle mi sie podoba, ze wrzucilem linka na pewne forum z prosba o glosowanie na Twoj projekt jak i na projekty konkurencji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 dzieki :) do konca jeszcze kilka dni wiec wszystko sie moze zmienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 imo najlepszy projekt, bardzo mi się podoba. Zasłużył na dyszkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 10 dla Ciebie. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ostatni dzien o 24 koniec glosowania wszystkich chetnych zapraszam http://www.pumakreacja.pl/show.php?id=21081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 koniec konkursu, szkoda że twoja praca dopiero czwarta :/ a imho 100 razy lepsza od pierwszych 3 pozycji... pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) o matko ale pojechali :/ Twoja praca na 1-wszym bądź 2-gim być powinna, a na 1 jak nie Ty to Grzegorz M. ... Tylko to takie jest beznadziejne, bo kto ma więcej znajomych, kto bardziej się reklamował ten wygrał, nie inaczej :/ ... ps. mogłeś więcej spamować ;P Edytowane 30 Grudnia 2006 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 moglem :(... ps. jak ci sie nowy sofick widzi w pspku ? ja sie wlasnie zastanawiam nad zmiana wlasnie dla emu.. ale to chyba juz po nowym roku.. wogole jak to wyglada ..tzn lepiej niz gry normalne na psp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...