w1lko Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 co sadzicie o tej obudowie ?? Ma ja ktos?? http://www.modecom.pl/produkt.php?408 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5496 jak widac fundusze mam ograniczone... :/ Bedzie to chodzilo ze sprzetem jak w podpisie +cdrw +cdrom i 2 dodatkowe wentyle. Dobre sa te zasilacze Essun ?? Slyszalem ze Essun to to samo co Feel. Dobre sa te zasilaczze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Obudowa troche podobna do Codegena, a co do zasilacza to nie wiem. Sam mam FEEL'a i jestem zadowolony PS A Platinum ci sie nie podoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Bedzie to chodzilo ze sprzetem jak w podpisie +cdrw +cdrom i 2 dodatkowe wentyle. Dobre sa te zasilacze Essun ?? Slyszalem ze Essun to to samo co Feel. Dobre sa te zasilaczze?? Rozumiem ze masz: :wink: Audi 80 , AMD K6-2 266MHz, Ati RAGE Pro :wink: no tyle mozna wywrozyc z twojego podpisu 8) :wink: A co do obudowy to IMHO OK... tylko zasilacz moglby byc troszke cichszy... PSU moded :twisted: ale napiecia trzyma w miare dobrze ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Bedzie to chodzilo ze sprzetem jak w podpisie +cdrw +cdrom i 2 dodatkowe wentyle. Dobre sa te zasilacze Essun ?? Slyszalem ze Essun to to samo co Feel. Dobre sa te zasilaczze?? Rozumiem ze masz: :wink: Audi 80 , AMD K6-2 266MHz, Ati RAGE Pro :wink: no tyle mozna wywrozyc z twojego podpisu 8) :wink: A co do obudowy to IMHO OK... tylko zasilacz moglby byc troszke cichszy... PSU moded :twisted: ale napiecia trzyma w miare dobrze ... buhahah ale dalem :D pisalem to najpierw na twoje pc a tam mam w podpisie wypisany sprzet :D Athlon 1000Mhz@158fsb, Soltek Sl-75DRV, Hercules 8500LE 64MB DDR, Elixir 256MB DDR CL 2 heheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...