cyrano666 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 witam poszukuje jakiegokolwiek źródła skąd mogł bym sie dowiedziec jakichkolwiek danych o abonencie tel. kom. poprostu ostatnmi czasy dostaje "dziwne" smsy z komorki i chcial bym sie dowiedziec kto to moze byc jesli ktos moze zna jakies stronki lub cos takiego to z goryy dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dziwne tzn ? Jakieś pogróżki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 nie dosłowne, bardziej obelgi kierowane sa pod moim i mojej dziewczyny adresem jesli byly by to pogróżki to juz dawno byla by sprawa na policji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Przestan odpisywac, olej to i tyle. Jak nie bedziesz karmic trola, to mu sie znudzi. A danych o abonencie na 99% w tej sytuacji nie dostaniesz. Zreszta skad wiesz, czy to akurat abonament, a nie pre-paid kupiony za 5zł tylko po to, by kogos wk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie przejmuj się takimi trollami. A osoby która Ci to wysyła pewnie tak nie ustalisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Idź do operatora i poproś o zablokowanie przyjmowania połączeń/wiadomości [sMS,MMS] od tego numeru. Też tak miałem i się pozbyłem mimo, że nie było łatwo. Ten ktoś miał kupę kasy by kupować pre-paidy i sobie jaja robić więc założyłem blokadę na każdy pre-paid .... no cóż .. było to kilka lat temu a teraz nie działa bo numery migrują i nie da się jednoznacznie określićco i jak ... ale jeśli to abonamentowy numer to po prostu poproś o zablokowanie go i spokój. Zresztą blokuj każdy jaki bedzie z taką zawartością, a jak bedzie tego za dużo to możliwe chyba jest wymienienie bezpłatnie numeru .. tylko trzeba wszystkich znajomków powiadamiać :? Edytowane 18 Listopada 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...