Skocz do zawartości
DaRoN

Węże - Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Witojta!

Pytanie jest tego rodzaju, że chciałem sobie dziś zalać układzik a tu doopa zbita i mokra.

Węży nie wiem skąd strzasnąć. Nie chce mi się zamawiać w necie ( i tak jedyne miejsce gdzie widziałem i gdzie są w miare tanie i ładne to X4Pro aka MCS), a więc szukałem w mieście. Obleciałem Leroy Merlin, OBI, Castorame i wszędzie mają takie same sztywniackie baty 10/14mm.

Wie ktoś coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem gdzie jest fajny ogrodnik z fajnymi wężami. węże to 9/11 idealnie pasują do nk12, sam tak używałem i nie potrzebne są żadne

zaciski i takie tam....

tak się prezentują... są bardzo podobne do zielonych eheimow...

Dołączona grafika

Chcesz to mogę Ci zdradzić gdzie takie można kupić, albo mogę ci tanio oddać bo mam jeszcze z 4 metry....

Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Ostatecznie mogą być z neta, tylko błagam 10/12, nie 9/12

Jeśli mogą być wysyłkowo, to u mnie w mieście mogę ci kupić, nie wiem czy jeszcze są, ale jak mialem WC, to były :) Sam kupowałem tam 10/12 :) Cellfasy ofkoz :]

~2 zł./metr

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzałeś w OBI na Wielickiej (chyba?) , tam kupowałem bardzo fajne węże z pcv 8/10 i chyba były też 10/12 .. ładne zielone troszkę za miękkie, ale dają rade.

Byłem w OBI obok Geanta i tam były jakieś przezroczyste sztywniaki takie same jak w Casto.

EDIT: Ostatecznie kupiłem w Praktikerze @ M1 :)

Edytowane przez DaRoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi