romek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Z pewnością większość z was zastanawiało kiedyś, co za ludzie kryją się pod forumowymi ksywkami i avatarami, kim są i co robią na codzień. Ten oto powód skłonił nas do przeprowadzenia serii wywiadów z członkami naszej redakcji. Jako pierwszy poszedł pod młotek: Mateusz “MaSell” Miron. Znany Wam z naszego forum oraz ze swoich wyczynów w dziedzinie podkręcania, a szczególnie z osiągnięć na pamięciach Winbond BH-5. Wywiad pod tym linkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 hmmm, dość osobliwy pomysł na artykuł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 hmmm, dość osobliwy pomysł na artykuł... a zły ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Fajne to :mrgreen: Kto następny :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 fajnie :D sie czytalo. to kto idzie teraz pod mlotek :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 hehehe [koniec wiadomosci] ps. gdybyscie do mnie "uderzyli", pewnie bym was zbeształ jak psa, wyzywajac od .. ;) Hm, pomys moze i niezły, ale i tak dosc dziwny. Dziwne ze ten reportaz jest na 1. miejscu strony.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 wywiady tylko z czlonkami redakcji oczywiscie, wiec Jacek nie masz szans :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Ja mam takie pytanie - czy to oznacza, ze w najblizszym czasie mozemy sie spodziewac wywiadu z Sarkazzem? Nie moge sie doczekac :lol2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A co do pierwszego zdania z postu Romka - mnie jakos nigdy to specjalnie nie zastanawialo:> Edytowane 17 Listopada 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) ps. gdybyscie do mnie "uderzyli", pewnie bym was zbeształ jak psa, wyzywajac od .. ;)A dlaczego mieliby do Ciebie "uderzyć"? Ja mam takie pytanie - czy to oznacza, ze w najblizszym czasie mozemy sie spodziewac wywiadu z Sarkazzem? Nie moge sie doczekac :lol2:O taaakkk... ja też! :lol: Edytowane 17 Listopada 2006 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Tego nie zdradzimy kto następny. Za jakiś czas przekonacie się, że cała redakcja jest bardzo zróżnicowana i nie sposób nie zainteresować się nimi i poczytać co mają do powiedzenia. @majkel84 przykro mi bardzo, że wywiad się nie spodobał. Cóż nie wszyscy muszą być uszczęśliwieni każdym z naszych tworów. Muszę Cię jednak wyprowadzić z błędu. To co przeczytałeś/przejrzałeś nie jest Artyku%C5%82 tylko Wywiad. Tak w chwili przypomnienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Romek z toba tez bedzie wywiad ? :twisted: poznamy mroczna strone naszego admina :D Edytowane 17 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 "O rzesz w buźkę!!" ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Kiedyś i może będzie... To już zależy od MaSell-a, bo teraz on wybiera kolejną ofiarę z redakcji i męczy ją / pyta o wszystko co może zainteresować potencjalnego czytelnika/użytkownika. Spokojnie jeszcze kilka niespodzianek dla Was mamy, to początek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 sympatyczne :) milo sie czytalo :) mysle ze oprocz redakcji mozna porobic takie wywiady z paroma innymi zasluzonymi osobami na tym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Drugie zdjecie ma datownik z aparatu, wyglada to bardzo nieprofesjonalnie, inne juz tego nie maja, trzeba sie na cos zdecydowac. Trzecie zdjecie jest strasznie nieostre, oczy bola. Btw to nie jest wywiad tylko log rozmowy z gg, oznaczenia czasowe mozna bylo powycinac. MaSell mi sie zawsze kojarzyl z 'Marek Sell', tworca MKS_Vir'a. Reasumujac wywiad, bardzo cienki w tresci jak i wykonaniu, co nie zmienia faktu, ze MaSell jest ciekawa osoba na forum. :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Widzialem go we Wrocku, byłem ta hostessa tagana :D. Cekawe kto nastepny bedzie sie spowiadał. btw. zrobcie natepny wywiad bardziej z jajem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 btw. zrobcie natepny wywiad bardziej z jajem ;)Co masz na myśli pisząc "z jajem" ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 a tam marudzicie... mnie sie podoba :) takie z luzem miłe lekkie i przyjemne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 takie z luzem miłe lekkie i przyjemneJak disco polo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 MaSell - mogę ci dać moje P2, popędziłbyś drania w okolice 1GHz? :> Niezły pomysł z tym wywiadem. "Redakcja z ludzką twarzą" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Niezły pomysł z tym wywiadem. "Redakcja z ludzką twarzą" :> Nie mogłem się powstrzymac :plum: Ciekawe jakby z Toba wygladał wywiad :wink: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Bardzo ciekawy i dobry pomysł z tymi wywiadami :) Ja tam chętnie poczytam co mają do powiedzenia nasi redaktorzy :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Nie mogłem się powstrzymac :plum: Ciekawe jakby z Toba wygladał wywiad :wink: :mrgreen: Wywiad z Jonasem ? BOSKO !! oj to byśmy pewnie poumierali ze smiechu :D Pomysł dobry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 kurna ta reklama komunikatora gg mnie dobiła ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 kurna ta reklama komunikatora gg mnie dobiła ;|przeszkadza ci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 jak 100 krwiożerczych komarów czekających aż zasnę. a co do wywiadu, faktycznie ciekawy :) czekamy na więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja powiem tylko tyle : znam go osobiscie, super czlowiek :) Pomysl fajny na wywiad. Nie przypadkiem zaczerpniety z OCX Team Insano ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 przeszkadza ci?Niektórym może przeszkadzać - mnie osobiście nie, sikam na to za pomocą czego został ów 'wywiad' przeprowadzony. Fajnie, ze są MaSellowe skrin szoty dane. Bardzo umila to czytanie. Ja jeszce do tego bym dodał wywiad z losowo wybranym użytkownikiem forum. Ale takim co to już coś osiągnął i wie co to PPC :) To IMO byłby też całkiem niezły pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Troche luzacki jezyk jak na wywiad, ale mi to nie przeszkadza. w penym momencie NAGLe pojawia sie zdjecia kontenera masella.... bez podpisu, nie wiadomo co to jest, skad sie wzielo, taka troche łuska z czołgu... ( :lol: pojawia sie zaraz po LO.... nie wiem co o tym myslec :D ) a moje pierwsze skojarxenie to było overclocker porofile... ale w kony kazdy moze robic wywiady.... pomysl z GG ciekawy, ale wywalilbym te godziny i polaczyl w jedną calosc jezli masell/ppc mowi cos w kilku linijkach. Edytowane 18 Listopada 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Fajne toto ! Ja chcę jeszcze ! :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...