jc Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 kurcze, mozecie powiedziec po ilu dniach przychodzili Wam przesylki od herkulesa ? jezeli ktos od niego bral, jutro mija 10 dzien od kiedy wplacilem pieniazki+kurier i nic, paczka niby wysłana, ale kurier zazwyczaj jest na 2 dzień, sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja kupiłem 24 grudnia a paczkę dostałem 5 stycznia. U nich czas realizacji to 10 dni ROBOCZYCH. Czekaj cierpliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Te wszystkie firmy kurierskei to o kant [gluteus maximus] rozbić, trza było pocztą wziąć... teraz na telefony kilkadziesiat złotych wydasz, pozatym napisz do herkulesa maila coby ci podał nr. listu przewozowaego i sprawdź na trackingu gdzie jest paczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 hary: to znaczy, ze starsze rewizje E4 slabiej sie kreca? czy ktos tu na forum ma podobna (lub taka sama date) - 0524 i moglby sie podzielic spostrzezeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak słabiej się kręcą co nie znaczy, że źle :] Zobacz sobie np siga Mardok'a ;) [szukajka userów] @jc Herkules nie koniecznie wysyła zaraz po zakupie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 dzieki Lanc, ale Mardok ma WC, a ja bede chlodzic Zalmanem 7000BCu jutro dostaje gfx, wiec zaczne testowac. mam nadzieje, ze z ta plyta i ramem cusik wyciagne ladnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 DFI uciągnie o to się nie bój ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_84 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam, chciałbym sprawić sobie San Diego z osławionej serii E4, który na 100% poleciałby na 3GHz przy niskim napięciu. Ktoś tu trudni się ich rozprowadzaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 mam ten syf! :D pierwsze co sprawdzilem to te literki - niestety( a moze stety ?) to CF, zobacze dziś ,podlącze, licze na 3ghz na...hmm 1,45 ? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 hary: to znaczy, ze starsze rewizje E4 slabiej sie kreca? czy ktos tu na forum ma podobna (lub taka sama date) - 0524 i moglby sie podzielic spostrzezeniami.Tak niestety to prawda. Ja mam troszkę starszą revizje tzn. 18 tydzień 06 i ona juz troszkę gorzej sie kręci. 3Ghz spokojnie wyciąga, ale nie wiele wiecej potem robi na wysokich Voltach. Ja wczoraj zdjąłem czapę, trochę denerwowały mnie bardzo wysokie temperatury w stresie przy 3Ghz. Po operacji spadły o około 4-5C wiec się opłacało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam, chciałbym sprawić sobie San Diego z osławionej serii E4, który na 100% poleciałby na 3GHz przy niskim napięciu. Ktoś tu trudni się ich rozprowadzaniem? too late, już wszystkie E4 wyprzedane, co najwyżej można na allegro poszukać Ja wreszcie odpaliłem swojego, 3003mhz na razie na def, wieczorem się pobawię, może uda mi się coś więcej wykręcić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A co sądzicie o moim procku, czy mieści się w przeciętnym OC tej serii ?? Niby daje rade na 3300MHz (11 x 300 W 1,5V), 3D Marki, winda itp jest OK, niestety SP_2004 (prime) nie dał rady na tych ustawieniach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 fajny procek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Czym go chłodzisz? Właśnie chcę zamówić jakieś chłodzenie niedrogie i zamówiłem freezera :) Mam nadzieję, że trochę się zmniejszą temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 dr_Misiek: bardzo fajny procek. Ale z temperaturą bym uważał. Bo u mnie Smartguardian sporo zaniża odczyty. Zobacz w Coretemp albo Everestem który pokazuje temp z diody procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A u mnie odwrotnie. SG pokazuje temp wyższą o około 7* od tego co pokazuje Core Temp lub Speedfan (core) :] Także nie patrzę na temp z SG :) Zresztą SG u mnie głupieje :) Daje w biosie 1.55v, proc ma realnie 1.6 [miernik], a SG pokazuje 1.52v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Witam I ja sprawiłem sobie SanDiego E4 BOX (ktoś mówił że nie ma w sklepach - 1 był). Co z tego jeśli jego o/c nie jest zadowalające. http://img442.imageshack.us/my.php?image=img60011jc2.jpg Na 3000Mhz się odpala, ale PI 1m nie przechodzi nawet na 1,60V, natomiast 2980Mhz PI przchodzi wszystkie, lecz jest niestabilny. http://img170.imageshack.us/my.php?image=pixt6.jpg - PI 1m i 16m przy 2980Mhz. Stabilnie na codzień jak w sygnaturce. Liczyłem na coś lepszego zwłaszcza po tej rewizji, ale zabrakło troche szczęścia. Z drugiej strony napewno to jakiś wzrost po dobrym Sempronie, w końcu cache też swoje robi. Nie wiem czy zasilacz daje sobie radę, bo wyniki w 3DM05 są dość rozbieżne ( w czasie testu z balonem: końcówka testu obraz na chwile [2-3sec]się zatrzymuje, i włącza się nast test). Na Sempronie tego nie było. Wogóle w czasie obciążenia CPU PI czy innym prog. do testowania stabilności zasilacz idzie na maxa (wyje). Edytowane 14 Stycznia 2007 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 To jaki to jest tydzień tego proca? Pewnie jeszcze z 2005 roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Miazga, na fotce widać ;) 4 tydzień 06... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ktoś się nie chce pozbyć swojego SD za około 300zł?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ktoś się nie chce pozbyć swojego SD za około 300zł?? :wink: jakoś wątpie :) Wobec (nie)dostępności tych procków, praktycznie braku dla nich alternatywy i cen na allegro....musisz chyba znaleźć kogoś, kto nie wie co w kompie trzyma :) Nawet padaka SD@2.7 jest lepsza od większości nowych veniców. A coraz częściej tylko one pozostają w ofercie sklepów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jeszcze troche powalcze (po zmianie zasilacza), choć wątpie że to coś da :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Znalazlem w sklepie San Diego z takimi oznaczeniami ADA3700DKASCF CCBWE 0544SPMW 1384776L50512 Moglby ktos powiedziec co one oznaczja i moze jak ktos ma taki sam to czy warto go kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 OPN64 http://www.softwarepatch.pl/8f75f4f54ed8eb...64%20v0.3.5.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) OPN64 http://www.softwarepatch.pl/8f75f4f54ed8eb...64%20v0.3.5.zip Dzieki za programik dowiedzialem sie tylo co Procesor A moglby to ktos teraz dokladniej objasnic bo ja nic z tego nie wiem Edytowane 15 Stycznia 2007 przez zwierzak07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Znalazlem w sklepie San Diego z takimi oznaczeniami ADA3700DKASCF CCBWE 0544SPMW 1384776L50512 Moglby ktos powiedziec co one oznaczja i moze jak ktos ma taki sam to czy warto go kupowac E4 to to nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Wynik dzisiejszej zabawy, winda zasyfiona to nie patrzeć na czas. Potrafi też pełne 3.2ghz, ale przy memkach na 225 ;] Aktualnie sprawdzam max HTT procka, w tym momencie leci SP2004 na 9x325 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) huehue, a mi ten programik pokazal, ze mam 4000+ na Clawhammer, a nie 3700+ na SD jak myslalem. Kurde, nie moge go sprawdzic, bo caly czas czekam na GFX. Nienawidze robic interesow z nieodpowiedzialnymi ludzmi :/ Edytowane 15 Stycznia 2007 przez docentore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie mogłeś dać screena samego okna?? Alt+PrntScrn tak ciężko wcisnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Miron !!! Co ty tu jeszcze robisz w tym tmacie ;) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...