msn Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie mogłeś dać screena samego okna?? Alt+PrntScrn tak ciężko wcisnąć? wyluzuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Lepiej Yogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) Miron !!! Co ty tu jeszcze robisz w tym tmacie ;) :lol2:a troszke se popisuje (; no panowie, przyszla "zima" znaczy temperaturki ujemne, jakies nowe rekordy chyba padna co ? B-) Edytowane 16 Stycznia 2007 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 ujemne ? u mnei jest +9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich, nie miałem do czynienia z SD ale znalazłem coś co mnie zainteresowało (szczególnie cena), sądzicie że to nie jest jakiś wałek (niby wygląda wszystko pozytywnie), może jakaś kiepska seria niekręcąca, no ale nawet kiepska przy mnożniku 12x chyba pójdzie spokojnie 3GHz? ?LINK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 SD jak SD, cena bez rewelacji. 3GHz pewnie pójdzie spojkojnie jak nie jest z jakisch starszych tygodni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Hmm, myślałem że to cena raczej rewelacyjna co nieco jak za SD 4000+, mam trochę dylemat co będzie wydajniejsze SD 4000+ 2,4GHz z 1MB cache czy jakaś najmniejsza dwurdzeniówka z 2 x 0,5MB cache, oczywiście pod s939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 To już zależy do czego używasz kompa i czy potrzebujesz tych 2 rdzeni... Co do 4000+ to będzie to na 100% E4, bo innych nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sentex Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ostrzegam wszystkich przed serią E6... co prawda moj poprzedni kręcił sie na 2,86GHz 1,4v ale mam już nowy z wersji BOX... wiecie ile sie kręci? NIC! nie wiem co to ma być temp w IDLE 42*C :blink: własnie jade na def bo inaczej sie nie da... dzięki za link Panie "promieniowanie"... sądzicie że to bedzie E4 i już pójdzie te 3GHz? cholera mam dosyć już tych zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Na tej aukcji nic nie pisze że to jest E4 @Lanc SD 4000+ były chyba też E6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Na tej aukcji nic nie pisze że to jest E4 @Lanc SD 4000+ były chyba też E6 Napisałem do sprzedawcy z tej aukcji z pyt. czy to E4/E6, oto odp.: "Witam! Procesory San Diego 4000 są w wersji E4. Pozdrawiam" Cena to 349,90zł za SD 4000+ załóżmy że E4, panowie, warto brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Napisałem do sprzedawcy z tej aukcji z pyt. czy to E4/E6, oto odp.: "Witam! Procesory San Diego 4000 są w wersji E4. Pozdrawiam" Cena to 349,90zł za SD 4000+ załóżmy że E4, panowie, warto brać? Imho warto, jesli to E4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 gdybym nie miał SD, to bym pewnie zaryzykował w ng-electronic, choć kto wie czy nie są przebrane; ale E4 jednak gwarancji dobrego o/c nie daje, choć jest to większa szansa niż w rewizji E6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) No Panowie!Kupować,kupować bo jestem ciekaw co one potrafią :wink: Wysłałem kiedys e-mial do jednej z osób która kupiła ten procek na allegro ale od użytkownika Marek_Voodoo Odpowiedz: Witam. No wreszcie dostałem tego athlona. Mogę powiedzieć jedno procek wymiata!!!!!!!!!!!!!!! U mnie bez zmiany napiecia idzie na 3ghz stabilnie 12x250 ale myśle że da radę wyżej na razie nie próbowałem. Ale myśle ze to nie wszystko co on potrafi. I dodam że temp. Po podkręceniu na 3ghz w windzie jest ok. 35 z chłodzenie AC Frezer64pro Użytkownik: mariusz_wrxsti http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5924231 Mysle więc że warto. Edytowane 16 Stycznia 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A no faktycznie. Z tego wynika, że jest też 4000+ CF czyli E6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 No jak tak zachęcacie to po kilku godzinach namiętnych przemyśleń zamówiłem SD 4k+ B-) w drodze jest też Biostar NF4-A9A, mam nadzieję że ten komplet pójdzie mi 3GHz, trzymajcie kciuki, póki co dzięki za porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 No jak tak zachęcacie to po kilku godzinach namiętnych przemyśleń zamówiłem SD 4k+ B-) w drodze jest też Biostar NF4-A9A, mam nadzieję że ten komplet pójdzie mi 3GHz, trzymajcie kciuki, póki co dzięki za porady. Dawaj szybko znac jak chodzi bo moze tez sie skusze na niego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja kupowałem w ciemno u herkulesa i dostałem E4, tak więc chyba większość 4000+ to E4. Jak widać w sigu sztuka chyba się niezła trafiła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) No jak tak zachęcacie to po kilku godzinach namiętnych przemyśleń zamówiłem SD 4k+ B-) w drodze jest też Biostar NF4-A9A, mam nadzieję że ten komplet pójdzie mi 3GHz, trzymajcie kciuki, póki co dzięki za porady. Ja też czekam na info choć mam już 3700+ ale nie kreci sie jakoś super - jak narazie tylko 2,7 Mhz z minimalnym podniesiemiem napięcia i będe go sprzedawać (jak sie okarze że ten 4000+ to E4) Dodam że też dostałęm info że to E4 Boje sie że trafie jeszcze gorzej. A mi bardziej chodzi o cisze niż o OC Dam sobie takiego procka na 2700 -2800 na zwykłym napięciu i wentylatorki zwolnie bo teraz na maxa chodzą (pow. 2000 obr. 2300-2500 około) Tynio Pozdrawiam Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Tynio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) No jak tak zachęcacie to po kilku godzinach namiętnych przemyśleń zamówiłem SD 4k+ B-) w drodze jest też Biostar NF4-A9A, mam nadzieję że ten komplet pójdzie mi 3GHz, trzymajcie kciuki, póki co dzięki za porady. Mam nadzieję, że nie będziesz zwlekał z podzieleniem się z nami wrażeniami :) Ja też pisałem do gościa- odpisał, że to e4. Składam kuplowi kompa, jeśli uda mi się go namówić na ten proc, to też będe mógł się nim pobawić (jak by robił 3ghz+ na 1.35V to chyba bym sobie go zostawił, a kumplowi zamówł kolejną sztukę). W sumie moje 2.9ghz mi styka, ale 3ghz jakoś tak ładniej się prezentuje... EDIT: Po przejściowych trudnościach, znów można wyhaczyć SD. Pewnie pojawiły się u dystrybutorów. Ciekawe na jak długo. Edytowane 17 Stycznia 2007 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) @ema dopiero teraz się zainstalowalem na dobre ( net :D) bawiłem się troche moim CF'em ( :sad: ) i wyglada to tak KLICK1 tu sp lecial... KLICK2 ...a tu mi sie nie chcialo juz, to raczej max stabilnie ( prawie 3h csa :D) jakiś chętny na niego ? :P Edytowane 17 Stycznia 2007 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 @ema dopiero teraz się zainstalowalem na dobre ( net :D) bawiłem się troche moim CF'em ( :sad: ) i wyglada to tak Też mam CF ale chodzi mi tylko do 2713Mhz z lekkim podniesieniem napięcia z 1,4V na 1,45V stabilna pracy cały dzień . Jak dawałem więcej niż 2750 Mhz to już były lekkie problemy Może to prze płytę główną (ASUS A8N - SLI) Też chyba będę sprzedawać procka za jakąś okazyjną cene Tynio Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) @ema dopiero teraz się zainstalowalem na dobre ( net :D) bawiłem się troche moim CF'em ( :sad: ) i wyglada to tak KLICK1 tu sp lecial... KLICK2 ...a tu mi sie nie chcialo juz, to raczej max stabilnie ( prawie 3h csa :D) jakiś chętny na niego ? :P Hmmm 3050 Mhz przy 1.52V to nie taki super wynik. Wręcz cienki :P Ale biorąc pod uwage, że to E6 to całkiem ładnie ;) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Kolejne info dotyczące podkręcalności SD 4000+ E4. E-mial od osoby która kupiła SD. ... na 1.4 robię 3240 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=155094 Niestety na więcej nie pozwala płyta... przypuszczam, że bym osiągnął 3500, jesli by płyta na to pozwoliła. na 3000 procesor wstawał na średnim chłodzeniu bez problemu, na 3120 chodzi na scythe infinity na 1.325v ale przecież nie mogę zagwarantować, że pozostałe procesory są takie same, szczególnie, że ich na oczy nie widziałem ;) Całkiem,całkiem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hmmm 3050 Mhz przy 1.52V to nie taki super wynik. Wręcz cienki :P Ale biorąc pod uwage, że to E6 to całkiem ładnie ;) wiem, ale to wlaśnie E6 - zostawilbym Go, bo wkoncu nie najgorszy, ale...kusi wiecej mhz przy niskich V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Mój SanDiego 3700+ E4 poszedł tylko na 2970MHz przy 1,48V ale myślę że to wina płyty głównej Epox 9NPA3 Ultra. Poprzednio miałem Opterona który miał chodzić na 2,9GHz ale na mojej płycie poszedł max na 2,7GHz 1,48V. Cóż, ogólnie jestem i tak zadowolony bo dodatkowe 270MHz nie kosztowały mnie nic, a Opterona sprzedałem drożej niż cena zakupu SanDiego :D Oto mój screen, CPU-Z zakłamuje napięcie: Na screenie Stress Prime działał tylko 4 minuty, ale proca testowałem kilka razy po 3-4 godziny i używam go od miesiąca więc 2970MHz jest stabilne. Może zasugerujecie jakieś zmiany? moje RAMy to Patriot ELK 500MHz. Edytowane 17 Stycznia 2007 przez m40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Kolejne info dotyczące podkręcalności SD 4000+ E4. E-mial od osoby która kupiła SD. Całkiem,całkiem... :wink: Ale ta osoba kupiła właśnie od ng-electronic? Bo to, że SD E4 czy to 3700+ czy 4k+ osiągają takie wyniki to wiadomo już od bardzo dawna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promieniowanie Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 *zwierzak07 *Tynio Oczywiście jak tylko przyjdzie do mnie to dam znać czy ci z ng-electronic rzeczywiście sprzedają E4 jak to mówią, ale nawet jakby był E6 to chyba można liczyć na te 3GHz przy 12x (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Jak mi się zachce :P to w weekend poleci pod freon, ew. w przyszłym tygodniu, ale pewnie coldbug się odezwie i będzie po ptokach :/ Pewnie poszedł by i więcej, ale nie chciało mi się kombinować, przy 3200 był już reset, na dziś jestem zbyt zmęczony aby się z tym użerać :] Edytowane 17 Stycznia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 a jakie napiecie biosowe bo wyniczek bardzo ładny a na freon sciagasz czapke czy zostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...