kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) No to lecimy z koksem bo dawno nic tutaj nie pisałem. No to zaczniemy od: Review i News Nokia 5500 Sport Telefon głównie dla sportowaca, w każdym razie wart swej ceny. Jednym słowem ładne cacko :P HTC P3300 Compact navigator Teraz poszedł pod młotek komunikator z WM 5.0 co z tego wyszło zobaczcie. Sony Ericsson W850 Tak tak kolejne cacko przypominające mi Samsunga z serii D, jednak jest to inna półka. :wink: Motorola L7e Nowy lifting L7 dodanie obsługi EDGE, BT v2.0 oraz camera 1.3 mp myślałem że bedzie coś zaskakujacego jednak podoba mi się wygląd L7e :P Samsung E500 Powiem że taki sobie telefon, niczym mnie nie szokuje :rolleyes: Nokia 7390 Ach ten róż, mam zboczenie na jego punkcie :P. Co do telefonu wypas. :razz: Nokia 8800 sirocco Macie brzydaka B-) Nokia 7373 Telefon średniej klasy :) Nokia N95 Aż mnie zatkało :plum: Edytowane 25 Listopada 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 no i brawo :] o takie właśnie newsy o komach chodziło :] tylko jakbyś mógł to dawaj jeszcze img do każdej komórki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ok nie ma problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Kawał dobrej roboty. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Kawał dobrej roboty. :) Choć raz zadowolony :mrgreen: Fuck spelling :P Edytowane 24 Listopada 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) ktos wogle jest w stanie polapac sie w tych wszystkich modelach nokii? ja sie zgubilem jakies 2 lata temu i od tamtego czasu omijam ta firme, co by nie bylo mialem 3210,3310,3510(i),6100,6610,7650,3650,6600 i wiekszosc mnie wkurzala swoimi durnymi ograniczeniami np przez irde tylko wizytowki czy mmsy do 100kb albo java do 64kb co prawda te na symbianie byly lepsze ale symbian jak windows potrafil sie wysypac a ja uzywam telefonu dosc extremalnie, na jednej nokii mialem przeslane ponad 1GB danych przez gprs, teraz mam se i nic mnie nie ogranicza moge sterowac winampem z telefonu internet przez simdate tez fajna rzecz jak jest potrzeba pilnego dostepu no moze brak edge boli ale do sprawdzenia kilku stron czy maili mozna przezyc i wiele innych rzeczy, bluetooth to chyba najlepsza sprawa w komorce... ja ze swojej strony mowie nie nokii, ale w850 wciagnalbym bez zastanowienia Edytowane 24 Listopada 2006 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Choć raz zadowolony :mrgreen: Eee tam... Po prostu jak coś jest dobre, to chwalę, a jak mi się nie podoba, to mówię to prosto z mostu. ;-) Edytowane 24 Listopada 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Eee tam... Po prostu jak coś jest dobre, to chwalę, a jak mi się nie podoba, to mówię to prosto z mostu. ;-) Dobrze wiedzieć :mrgreen: @siwy05 No nie wiem czy mnie przekonasz i innych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 @siwy05 No nie wiem czy mnie przekonasz i innych :wink: nawet nei zamierzam poprostu pisze jak ja to widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...