Skocz do zawartości
kamilo23

News,review, Itp

Rekomendowane odpowiedzi

No to lecimy z koksem bo dawno nic tutaj nie pisałem. No to zaczniemy od:

Review i News

Nokia 5500 Sport

Telefon głównie dla sportowaca, w każdym razie wart swej ceny. Jednym słowem ładne cacko :P

HTC P3300 Compact navigator

Teraz poszedł pod młotek komunikator z WM 5.0 co z tego wyszło zobaczcie.

Sony Ericsson W850

Tak tak kolejne cacko przypominające mi Samsunga z serii D, jednak jest to inna półka. :wink:

Motorola L7e

Nowy lifting L7 dodanie obsługi EDGE, BT v2.0 oraz camera 1.3 mp myślałem że bedzie coś zaskakujacego jednak podoba mi się wygląd L7e :P

Samsung E500

Powiem że taki sobie telefon, niczym mnie nie szokuje :rolleyes:

Nokia 7390

Ach ten róż, mam zboczenie na jego punkcie :P. Co do telefonu wypas. :razz:

Nokia 8800 sirocco

Macie brzydaka B-)

Nokia 7373

Telefon średniej klasy :)

Nokia N95

Aż mnie zatkało :plum:

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos wogle jest w stanie polapac sie w tych wszystkich modelach nokii? ja sie zgubilem jakies 2 lata temu i od tamtego czasu omijam ta firme, co by nie bylo mialem 3210,3310,3510(i),6100,6610,7650,3650,6600 i wiekszosc mnie wkurzala swoimi durnymi ograniczeniami np przez irde tylko wizytowki czy mmsy do 100kb albo java do 64kb co prawda te na symbianie byly lepsze ale symbian jak windows potrafil sie wysypac a ja uzywam telefonu dosc extremalnie, na jednej nokii mialem przeslane ponad 1GB danych przez gprs, teraz mam se i nic mnie nie ogranicza moge sterowac winampem z telefonu internet przez simdate tez fajna rzecz jak jest potrzeba pilnego dostepu no moze brak edge boli ale do sprawdzenia kilku stron czy maili mozna przezyc i wiele innych rzeczy, bluetooth to chyba najlepsza sprawa w komorce... ja ze swojej strony mowie nie nokii, ale w850 wciagnalbym bez zastanowienia

Edytowane przez siwy05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi