Gość Ramzes The Great Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Siemka. Ostatnio oddałem do servisu nagrywarke Ricoh x24 a w zamian dostałem Lg 48/24/48, czy naprawde według was Lg jest takie słabe jak mowia niektórzy ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam LG juz koło roku i nie mialem z nia zadnych problemów. Musze powiedziec ze niektorzy uzytkownicy na tym forum przesadzaja krytykujac tak ta firme, ja narazie jestem z niej zadowolony oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Po raz kolejny moge powiedziec ze to dobre napedy. Obecnie posiadam dokladnie taki sam o jakim piszesz i jedyne problemy to zanizanie predkosci nagrywania w stosunku do tej pokazanej na plytce w przypadku kiepskiej jakosci nosnika (noname-y, itp.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam Lg już od jakiegoś czasu i jak narazie jestem bardzo zadowolony - nagrywareczka bez zarzutu.[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Kożytam już z któregoś z kolei lg-ka i nie narzekam, dużo ludzi pisze ze to szajs bo gdzieś coś słyszeli albo mieli pecha i jeden egzemplarz im siadł. To dobre produkty i nie narzekam nawet chwale sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moja jest 6 z kolei LG - 8x , 16x , 24x , 32x@40x , 48x , no i ta . W ramach ciekawostki 32x podkęcona biosem do 40x nagrała spokojnie koło 1000 CDR-ów - qmpel ją ma od 6 miesięcy , nadal nagrywa , napęd nadal sprawny . Nie miałem żadnego wypadku żeby trzeba było lecieć do serwisu... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja tez mam Lg juz dlugo. jest to 12x. nigdy zadnego problemu, zawsze dobrze wszystko, wiec bierz i sie nie zastanawiaj. ludzie mocno przesadzaja, tak samo jak to ma miejsce z codegenami. owszem budy nie rewelacyjne lecz za 140zl to sa lux poprostu. wszyscy ja tak krytykowali lecz ja kupilem i jest max zadowolony!! tak samo robia z nagrywrami. Bierz czleku i sie ciesz ze ja dostales :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Spoko juz ja mam w domq od poniedzialku i dziala super :). Mam jeszcze jedno pytanko :) dzis jade po hdd nowy a nie wiem jaki brac, Moze Barakude ?? moze IBM, Maxtor, Wdc, Samsung ?? powiedzcie co brac bo ja jush sam nie mam pojecia :). THX za wczesniejsze odpowiedzi :). A tak pozatym koles ma nagryware Teac x24 i mowi ze najlepsza :) podobno klasa Plextorka i Yamahy :) jak to jest ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Kazda nagrywarka jest dobra dopuki sie nie zepsuje i co tu dużo pisac... zgadzacie sie :D ?? no może są wyjatki ale Lg jeszcze można strawic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 LG są dobre nagrywarki. CD-ROMY do szajs jak ich mało i tyle:) a ja mam nagrywarkę LG 32x10x40@40x12x40 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a co do dysku sam mam barakude i naprawde bardzo polecam. wszyscy chwala tak te WD I MAXTORY z 8mb cache ale powiem ze sa tylko troche szybsze a glosniejesze, ochocho... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 I tak wlasnie zrobie, wymienie na Barakude 80 Gb, tylko nie wiem czy brac Barakude IV czy V, aha i jeszcze jedno :) jak wypisac na dole tak jak wy jaki sie ma sprzet ?? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerik Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak wypisac na dole tak jak wy jaki sie ma sprzet ?? :oops:U gory masz (zaraz pod szukaj :) ) Profil a tam /Informacje Profilu i/Podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 LG są dobre nagrywarki. CD-ROMY do szajs jak ich mało i tyle:) a ja mam nagrywarkę LG 32x10x40@40x12x40 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: Niestety racja: - nagrywarka 16x10x40 = miodzio :D - CDek x50 = szkoda słów :evil: - głośny, słaba korekcja, nie da się go spowolnić programowo, od 20% płtyki zaczyna zwalniać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja mam cd lg48x noi juz chyba ze 1,5 roku moze wiecej ale taka padlina od samego poczatu ze nic nie mowie .. poprostu lipa i tyle .... w nocy starsi sie pluja jak wlacze cd jakies bo kwiczy jak by świniaka zarzynali .... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moja sie swietnie sprawuje od 2 lat:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam LG 16X i na prawdę nie narzekam :)Nast jaką bym kupiował to albo albo lite on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 hmmmmm to moze jednak zostane przy tej nagrywarce :), a co sadzicie o twardzielu Baracuda V 80 Gb ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 LG śa dobre mam nagrywarke od roku i jest spoko. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja mam cd lg48x noi juz chyba ze 1,5 roku moze wiecej ale taka padlina od samego poczatu ze nic nie mowie .. poprostu lipa i tyle .... w nocy starsi sie pluja jak wlacze cd jakies bo kwiczy jak by świniaka zarzynali .... :D cd romy mają szajskie mam już drugi egzemplarz z serwisu i ciągle sie jebią a nagrywarki sa spox dużo moich kolesi ma je i sobie chwalą ale i tak liteo rulez ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ja mam Cd ka LG i sobie chwale tylko że jest to 40X, te szybsze to już mają zupełnie inne bebechy i są fatalne(wyciera się ślimacznica od przesuwu głowicy itp), ogólnie 48 i 52 są strasznie tandetne. Nagrywarki to polecałem kumplom zawsze LG i jeszcze ani razu sie nie zawiedli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 lg nie ma takich zlycha nagrywarek w sumie.. moge to poprzec kilkoma przykladami.. ale w sumie firma :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mam Lg 52 i narazie dziala dobrze ( odpukac) ale pozyjemy zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 mam takiego lg jak autor topica i jest naprawde super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hmmmmm to moze jednak zostane przy tej nagrywarce :), a co sadzicie o twardzielu Baracuda V 80 Gb ????no twardy jak najberdziej spoko. IV sa extra a V jeszcze lepsze :) wiec jak masz mozliwosc kupienia (czyt. kasa) to lec i bierz. Nie bedziesz zalowal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja mam dvd od jakis 1,5 roku a cdrw od roku.... i jestem bardzo zadowolony :) jak bede bral nowe to firmy nie zmienie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no. wreszczie nikt sie nie opiera na dowodach typu: a ja słyszałem,kumpel mial,w necie bylo......itd. najlepiej samemu wypróbowac...no. wreszczie nikt sie nie opiera na dowodach typu: a ja słyszałem,kumpel mial,w necie bylo......itd. najlepiej samemu wypróbowac...no. wreszczie nikt sie nie opiera na dowodach typu: a ja słyszałem,kumpel mial,w necie bylo......itd. najlepiej samemu wypróbowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hmmmmm to moze jednak zostane przy tej nagrywarce :), a co sadzicie o twardzielu Baracuda V 80 Gb ????no twardy jak najberdziej spoko. IV sa extra a V jeszcze lepsze :) wiec jak masz mozliwosc kupienia (czyt. kasa) to lec i bierz. Nie bedziesz zalowal :D poczytaj to:) http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/137 spodziewalem sie lepszych wynikow po B5 :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Moze niezapamientalem dokladnie, ale wydaje mi sie ze krytykowalismy napedy cd rom 52x. Sam amm nagrywarke lg 16x 10x 40x i nienarzekam czyta mi wsyztkie plytki jakie mam wypala bezproblemowo cdr cdrw i cd audio. Wiecie moze czy mozna ten model jakos podkrecic ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hmmmmm to moze jednak zostane przy tej nagrywarce :), a co sadzicie o twardzielu Baracuda V 80 Gb ????no twardy jak najberdziej spoko. IV sa extra a V jeszcze lepsze :) wiec jak masz mozliwosc kupienia (czyt. kasa) to lec i bierz. Nie bedziesz zalowal :D poczytaj to:) http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/137 spodziewalem sie lepszych wynikow po B5 :-/ no dobra przeczytalem i co...?? Owszem moblaby byc V troszke lepsza, lecz mamy ja za cenke podobna do IV to wiadomo ze lepiej ja kupic, jest zawsze szybsza. jesli chodzi ci o tego WD to nigdy w zyciu nie mozemy go porownywac do barakudy. Owszem jest szybszy, ale to jest co innego. To tak jakby porownywac powiedzmy maluch i Seicento. Przecierz to i to malurtkire (dyski: to i to 60GB). To i to 160 na liczniky a przecierz nie ma porownania. nie mozemy porownywac mercedasa klady a z klasa b. 8mb a 2mb cache robi swoje. testy beda wiarygodne jak barakudy beda mialy 8mb cache./ poki co testujmy z barakudami WD ale te normalne z 2mb cache, i wtedy wcale juz nie wypadna tak "szybko". Spoko takie moje zdanie, wg mnie jak najbardziej oplaca sie kupic barakude V i jesli bede dokupywac dysk to spewnoscia to bedzie ona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...