Macieqqq Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam, czy ktos z Was wie, gdzie moge znalezc zupelne podstawy Photoshop'a? Bo co szukam, to tylko jakies efekty, itp... :( Z gory dzieki za odpowiedz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Uruchom Photoshopa i naciśnij F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Hmmm, a cos w stylu "krok po kroku"? Bo mam EN :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 No nie wiem, ja do zupełnych podstaw użyłem intuicji, bo to strasznie proste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 No nie wiem, ja do zupełnych podstaw użyłem intuicji, bo to strasznie proste ;) ok, tak zrobie :wink: A jakby ktos cos mial to bardzo prosze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Do zupełnych podstaw dobry jest oficjalny podręcznik Heliona, opisane wszystko krok po kroku zarówno dla angielskiej jak i polskiej wersji, a jak chcesz coś bardziej zaawansowanego to polecam magazyn psd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) O wlasnie, ksiazki rowniez wchodza w gre... Edytowane 18 Listopada 2006 przez Macieqqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 O wlasnie, ksiazki rowniez wchodza w gre...To polecam Helion - bardzo pożądne wydawnictwo ;) Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Tyle tego jest napchane w google. Wpisz podstawy photoshopa. Będziesz miał tyle linków ze głowa boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 http://www.cyberfoto.pl/edycja-zdjec-ksiazka-on-line/ moze to bedzie pomocne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...