Skocz do zawartości
qans

Polaczenia Internetowe

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie oto polaczenia internetowe. te 3 pojawily sie po instalacji sterownikow do karty graf i plyty glownej, lub przy jakiejs okazji. Martwi mnie to ze jeden z nich wysyla i odbiera pakiety. ja alcze sie przez neostrade polaczenie neo+ . oto screen : http://img71.imageshack.us/my.php?image=asdasdasdvx2.jpg . jesli wiecie co to sa za polaczenia i ew. jak je usunac i co rboia to napiszcie bo ja nie wiem. ;x . mam plyte asus a8n32 i ona podobno ma jaies karty siecoiwe czy cos . czy to mzoe byc od tego? :o0o0

Edytowane przez qans

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwine mysl kolegi ;)

1. polaczenie to polaczenie zintegrowanej karty sieciowej na chipsecie nForce

2. polaczenie to polaczenie kontrolera firewire (IEEE-1394) - stad nazwa polaczenia.

3. polaczenie to polaczenie zintegrowanej karty opartej na chipsecie Marvell

4. polaczenie to polaczenie z modemem ADSL poprzez USB (modemik od neostrady)

5. polaczenie to polaczenie utworzone przez Program cFOS (ten ktory ma "przyspieszac" NEO - ja poprawy nie zauwazylem)

to dzieki niemu aktualnie laczysz sie z internetem.

nie musisz nic wylaczac

w skrajnych wypadkach wylacz pierwsze 3 polaczenia - jezeli ich nie uzywasz a potrzebujesz mega szybkiej pracy - zyskasz jakis ulamek sek przy starcie sys dzieki mniejszej ilosci ladowanych sterow ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi