qans Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) mam takie oto polaczenia internetowe. te 3 pojawily sie po instalacji sterownikow do karty graf i plyty glownej, lub przy jakiejs okazji. Martwi mnie to ze jeden z nich wysyla i odbiera pakiety. ja alcze sie przez neostrade polaczenie neo+ . oto screen : http://img71.imageshack.us/my.php?image=asdasdasdvx2.jpg . jesli wiecie co to sa za polaczenia i ew. jak je usunac i co rboia to napiszcie bo ja nie wiem. ;x . mam plyte asus a8n32 i ona podobno ma jaies karty siecoiwe czy cos . czy to mzoe byc od tego? :o0o0 Edytowane 18 Listopada 2006 przez qans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 2 są od kart sieciowych (masz 2 zintegrowane), jedno jest od interfejsu FireWire (ktore jest zawsze identyfikowane jako połączenie sieciowe), a 2 pozostałe są od neostrady. Nie masz po co ich wyłączać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 czyli nic mi nie zabiera lacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 rozwine mysl kolegi ;) 1. polaczenie to polaczenie zintegrowanej karty sieciowej na chipsecie nForce 2. polaczenie to polaczenie kontrolera firewire (IEEE-1394) - stad nazwa polaczenia. 3. polaczenie to polaczenie zintegrowanej karty opartej na chipsecie Marvell 4. polaczenie to polaczenie z modemem ADSL poprzez USB (modemik od neostrady) 5. polaczenie to polaczenie utworzone przez Program cFOS (ten ktory ma "przyspieszac" NEO - ja poprawy nie zauwazylem) to dzieki niemu aktualnie laczysz sie z internetem. nie musisz nic wylaczac w skrajnych wypadkach wylacz pierwsze 3 polaczenia - jezeli ich nie uzywasz a potrzebujesz mega szybkiej pracy - zyskasz jakis ulamek sek przy starcie sys dzieki mniejszej ilosci ladowanych sterow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Skąd ci przyszło do głowy że ci coś zabiera łącze?? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 w linku bylo pkazane ze jedno polaczenie (nie neo+) wysyla i sciaga pakiety ;o ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Chodzi ci o to Połączenie lokalne 3?? To też jest od neostrady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Chodzi ci o to Połączenie lokalne 3?? To też jest od neostrady. a dokladnie polaczenie komputera z modemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...