Skocz do zawartości
Gumis88Krk

Przedłużenie Kabelka Od Pilocika W Creativach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałme przedłużyć kabelek od pilocika w głosniczkach Creative T5100, mianowicie problem jest taki, że wtyk na końcu kabelka wygląda tak:

Dołączona grafika

a wtyczki w przedłużkach tak:

Dołączona grafika

Albo ja nie umiem szukać, a w tym temacie kabli i kabelków aż taki znakomity nie jestem.

Moje pytanie brzmi, jak to połączyć, zeby to działało??

Edytowane przez Gumis88Krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup takie zlacza jakie jest w glosnikach i jakie jet w pilociku na kabel, kup kabel :D i polocz punkt - punkt czyli zeby niebylo zadnych krosow itd.. na 100% musi dzialac

no własnie problem jest w tym, ze nie ma takiej przedłużki z takim wtykiem, są tylko SVHS, ale to całkiem inaczej wygląda.

Zanieś to do jakiegoś sklepu o tematyce elektronika, to gościu może ma coś co by pasowało.

no chyba będę musiał coś takiego zrobić jak nic innego nie wymysle. Ciekawe ile mnie będzie kosztował taki interes...

Może ktoś będzie miał jakieś rozwiązanie jescze?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiecie co, odkryłem ze to wtyk PS2 :lol: Teraz wystarczy tylko dokupić przedłużacz do PS2-do klawiaturki i po problemie! :lol: TEMAT ZAKOŃCZONY :)

Edytowane przez Gumis88Krk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi