Gumis88Krk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Witam, chciałme przedłużyć kabelek od pilocika w głosniczkach Creative T5100, mianowicie problem jest taki, że wtyk na końcu kabelka wygląda tak: a wtyczki w przedłużkach tak: Albo ja nie umiem szukać, a w tym temacie kabli i kabelków aż taki znakomity nie jestem. Moje pytanie brzmi, jak to połączyć, zeby to działało?? Edytowane 18 Listopada 2006 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 kup takie zlacza jakie jest w glosnikach i jakie jet w pilociku na kabel, kup kabel :D i polocz punkt - punkt czyli zeby niebylo zadnych krosow itd.. na 100% musi dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Zanieś to do jakiegoś sklepu o tematyce elektronika, to gościu może ma coś co by pasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) kup takie zlacza jakie jest w glosnikach i jakie jet w pilociku na kabel, kup kabel :D i polocz punkt - punkt czyli zeby niebylo zadnych krosow itd.. na 100% musi dzialac no własnie problem jest w tym, ze nie ma takiej przedłużki z takim wtykiem, są tylko SVHS, ale to całkiem inaczej wygląda. Zanieś to do jakiegoś sklepu o tematyce elektronika, to gościu może ma coś co by pasowało. no chyba będę musiał coś takiego zrobić jak nic innego nie wymysle. Ciekawe ile mnie będzie kosztował taki interes... Może ktoś będzie miał jakieś rozwiązanie jescze? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wiecie co, odkryłem ze to wtyk PS2 :lol: Teraz wystarczy tylko dokupić przedłużacz do PS2-do klawiaturki i po problemie! :lol: TEMAT ZAKOŃCZONY :) Edytowane 18 Listopada 2006 przez Gumis88Krk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...