TomCat Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam ! Mam zamiar kupić sobie odtwarzacz mp3 i mam pytanie do znających się na tym : 1. czy lepiej kupić taki z pamięcią flash czy z dyskiem twardym 2.czy lepszy taki z na akumulatorki czy ze stałym akumulatorem, ładowany przez usb ? będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 A najlepiej nie zadawaj tam pytania, bo odpowiedzieć jednoznacznie się nie da. To już twój wybór, jak wolisz, wszystko ma swoje zalety i wady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 no tak jeżeli chodzi o zasilanie to zależy jak kto woli ( każde ma plusy i minusy) ale chodzi mi bardziej o to czy pamięć flash czy dysk twardy ? Czy któraś z nich jest lepsza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Masz moje faq podwieszone tam wypisałem różnice, wystarczyło poszukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...