miramax Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam Mam pytanie dotyczące mojego lapka. Ma on niebieską diodę informującą o tym iż nadeszła nowa wiadomość email i u mnie ona jakoś nie działa. Czy ktoś spotkał się z takim problemem i jak go rozwiązać. Nadmieniam iż używam "Outlook Expres". Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zainstalować odpowiedni programik. Na płycie z softem jest dodatkowy programik odpowiedzialny za to i bez niego nie będzie to działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam zainstalowany a i tak nie działa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Asus ChkMail to masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Tak, mam zainstalowane "ChkMail" i nie zapala mi się. Zapala się jedynia na sekundę podczas startu systemu. Edytowane 19 Listopada 2006 przez miramax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 jak klikasz w klawiszach skrótu w lapie że chcesz pocztę otworzyć to co ci otwiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Outlooka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 A może po prostu nie masz włączonej opcji autostartu... Włącz tryb uruchamiania razem windows, a powoinno zadziałać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 u mnie się to samo wrzuca, jak zapala się dioda zaraz po odpaleniu kompa to znaczy że jest. moim zdaniem coś nie tak jest ustawione w ty programie od poczty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Mam włączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...