^goku^ Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Więc tak, zamierzam kupić sobie namiot bezcieniowy i jak można się domyśleć będzie on służył do robienia zdjęć przedmiotom, większym i mniejszym :razz:. Przeglądałem aukcje na Allegro i trafiłem na dwa główne typy namiotów bezcieniowych: 1. http://allegro.pl/item141556175_namiot_bez...nych_od_ss.html Tutaj właśnie mam najwięcej wątpliwości, ten stożek to jak się rozkłada? Jego "szczyt" mam do czego podwiesić czy jak? 2. http://allegro.pl/item140101359__f%5D_nami...tla_gratis.html Wydaję się być lepszym rozwiązaniem, ale na pewno mniej ekonomicznym - za rozmiar 60cm x 60cm x 60cm trzeba zapłacić 100zł podczas gdy pierwsza opcja to rozmiar z 150cm x 100cm (wysokość x średnica) za cenę 70zł... Mam jeszcze pytanie odnośnie oświetlenia, wystarczą dwie zwykłe lampki biurowe czy coś innego będzie lepsze? Pozdrawiam. Edytowane 19 Listopada 2006 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Tak sie zastanawiam czy przegladales ten przyklejony temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=201247 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Przeglądałem. Mieszkam w małym mieście, nie ma tu Nomi itp. A w żadnym sklepie nie znalazłem czegoś takiego, więc postanowiłem kupić, ale po przejrzeniu CyberFoto doszedłem do wniosku, że lepiej samemu coś skonstruować ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Wracajac do przyklejonego tematu (tez nie mam Nomi za bardzo w okolicy): takie cos by sie nadalo? Ew jesli ktos ma Nomi w poblizu moze bylby sklonny zrobic mala ekspedycje do sklepu i zakupic dla mnie odpowiedni kosz? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Wracajac do przyklejonego tematu (tez nie mam Nomi za bardzo w okolicy): takie cos by sie nadalo? Chyba jaja sobie robisz :D Tam jest zwykla siateczka, zadnego rozproszenia swiatla ona nie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 A biale przescieradlo z kolei pewnie bedzie za geste/za grube? :| PS. masz nadal ten statyw na sprzedaz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Przescieradlo duzo swiatla zabiera, ale jak nie masz nic na poczatek to mozna sie troche pobawic ;) Statywu juz brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...