tAgAn Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 witam: We wtorek stane sie posiadaczem MSI K8N NEO4 NFORCE 4 ULTRA .. i tutaj nachodzi pytanie . w zwyklym msi k8n neo4 s.939 jest taki przycisk do clear cmos a nie wiem czy w tej z nforce 4 ultra tez jest taki ... Moze to troche banalne pytanie ale prosze o odpowiedz .. bo na zdjeciach go nie widze a w zwyklym MSI K8N NEO4 nforce 4 widze ... prosze o odpowiedz uzytkownikow ktorzy mieli lub maja takowa plyte glowna :wink: :wink: :wink: Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 tAgAn napisał(a): witam: We wtorek stane sie posiadaczem MSI K8N NEO4 NFORCE 4 ULTRA .. i tutaj nachodzi pytanie . w zwyklym msi k8n neo4 s.939 jest taki przycisk do clear cmos a nie wiem czy w tej z nforce 4 ultra tez jest taki ... Moze to troche banalne pytanie ale prosze o odpowiedz .. bo na zdjeciach go nie widze a w zwyklym MSI K8N NEO4 nforce 4 widze ... prosze o odpowiedz uzytkownikow ktorzy mieli lub maja takowa plyte glowna :wink: :wink: :wink: Z góry dziękuje Jest ten guziczek :D Tylko po co zakładasz nowy temat jak już jeden jest ? Mogłeś się tam zapytać,no chyba że chcesz % od adminów pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 lukmen napisał(a): Jest ten guziczek :D Tylko po co zakładasz nowy temat jak już jeden jest ? Mogłeś się tam zapytać,no chyba że chcesz % od adminów pozdr to wystaw mi fotke na imageshack.us tej oto plyty i w paincie mi pokaz gdzie ten guziczek pozdro nikt mi nie odpowie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...