ShDe Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Stwierdzilem ze mozna by wykorzystac zlacza frontpanel audio na mojej budzie, bo niechce mi sie co chwile biegac zeby przestawiac z glosnikow na sluchawki itd. a wiec moja dzwiekowka niema "grzebienia" do podlaczenia pinow - cmi8738 na pci, a integra gra jak qpa. zlacza od panelu wygladaja tak: chce aby mozna je bylo podlaczac do dzwiekowki za pomoc jacka, dla pogladu daje zdjecie teraz pytanie jak to polaczyc zeby gralo, normalnie bym sie o to niepytal ale nierozumiem do konca opisow na wtykach do pinow :) Edytowane 19 Listopada 2006 przez -ShaDe- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) No wydaje mi sie to dosc proste choc moge sie mylic laczysz return l & return r - to jest Twoj potencjal odniesienia :) spkout l & spkout r to Twoje wyjscia sygnalowe dla lewego glosnika i prawego :) pozatym mozesz uzyc miernika by przesledzic polaczenia na front panelu bo musza sie zgadzac - ta magiczna wtyczka + gniazdko mini jack Edytowane 19 Listopada 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 kurde przeciez racja, miernik to najlepsze narzedzie, ale ja tepy jestem :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...