yofcborc Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam! Jak widać jestem tu nowy. Jeżeli temat jest w złym dziale to proszę o przeniesienie. Mam następujący problem. Wszystkie filmy jakie odtwarzam lecą w kolorze czarno-białym. Pomyślałem że to przez kodeki, więc pobrałem najnowsze (klcodec279f) i zainstalowałem je. Niestety to nic nie pomogło... Pomyślałem ze może format pomorze, więc zrobiłem formata i zainstalowałem kodeki. Nadal nic :angry: Robiłem updaty w ALLPlayerze, niestety też nie pomogły :blink: Może wy mi pomożecie bo ja już nie mam pojęcia jak się tego pozbyć... :mur: Z góry dzięki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 sciagnij geexbox-a wypal uruchom i sprawdz na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jaką masz kartę graficzną?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yofcborc Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Nvidia GeForce FX 5200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Sprawdź w ustawieniach kolorów nakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yofcborc Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Sprawdź w ustawieniach kolorów nakładki.wielkie dzieki B-) nie zwrocilem na to uwagi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...