MOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 "Czy można się stać niewidzialnym za pomocą "magicznego" płaszczu? Oczywiście, że nie, ale można być przezroczystym. Dotychczas wyobraźnia twórców bajek i filmów fantastycznych, a dziś rzeczywistość. Naukowiec i wynalazca Susumu Tachi stworzył bowiem płaszcz, który daje złudzenie oku, jakby człowiek, ktory go założył był przezroczysty. Dowodem tego są zdjęcia i filmiki zamieszczone na stronie Ananova za****ista sprawa :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 LOL! Ja bym się w takim czymś nie wypuscił :P hmm a jak by tym okleic bude :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 heh niezłe :D kiedyś na discovery widziałem taki samchód chyba jakiś furgon dla anty terrosrystów. normalnie samochód był jakimś prototypem że zlewał się z otoczeniem i nie było go widać wogóle, miał podobne zachowanie do osmiornicy jak wiadmomo ona ma zdolność kamuflażu (też umie dopasować kolor i kształt do otoczenia tak że jej wogóle nie widać). To było extra pierwszy raz coś takiego widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 heh niezłe :D kiedyś na discovery widziałem taki samchód chyba jakiś furgon dla anty terrosrystów. normalnie samochód był jakimś prototypem że zlewał się z otoczeniem i nie było go widać wogóle, miał podobne zachowanie do osmiornicy jak wiadmomo ona ma zdolność kamuflażu (też umie dopasować kolor i kształt do otoczenia tak że jej wogóle nie widać). To było extra pierwszy raz coś takiego widziałem :D O tak, też to widziałem. Dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja tez to widzialem. To byl James Bond najnowszy i jego Vanquish :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 już nie długo każdy będzie mógł byc predatorem, ale i tak chłopcy ze 101-wszej dokopią im do [gluteus maximus] ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No cóż fajny fotomontarz. Szczególnie ta poświata wokół głowy hehe. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ale może to jest fotomontaż ??? spójrzcie zresztą na jego prawą rekę jakos rowerzysty nie widać.... hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiel Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To napewno fotmoontarz zresztą już pisałem. Poświata wokół głowy, w powiększeniu widać że niedokładnie wyciąty jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 zobaczcie to i dalej piszcie ze to fotomontarz ;PPPPP :D http://www.star.t.u-tokyo.ac.jp/projects/M...EDIA/xv/oc.html zwlaszcza filmy ROX! (link z posta ktory zostal usuniety.. niepamietam kto go napisal :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 już nie długo każdy będzie mógł byc predatorem, ale i tak chłopcy ze 101-wszej dokopią im do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;DHej R4DOS potrzebuje 6 odcinek (Bastogne) w jakiejs dobrej rozdzielczosci, bo u mnie wyskakuje blad CRC. Nie wiesz moze skad zdobyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 czytaem o tym heh to by byla fajan sprawa stac sie niewidzialnym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 już nie długo każdy będzie mógł byc predatorem, ale i tak chłopcy ze 101-wszej dokopią im do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;DHej R4DOS potrzebuje 6 odcinek (Bastogne) w jakiejs dobrej rozdzielczosci, bo u mnie wyskakuje blad CRC. Nie wiesz moze skad zdobyc? mam na VHS, i na DVD cała kompanię ale przedtem ssałem z Kazy ;], poszukaj tez na DC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 zobaczcie to i dalej piszcie ze to fotomontarz ;PPPPP :D http://www.star.t.u-tokyo.ac.jp/projects/M...EDIA/xv/oc.html zwlaszcza filmy ROX! (link z posta ktory zostal usuniety.. niepamietam kto go napisal :( ) hyhy, ja go napisałem, ale zobaczyłem że już jest post na ten temat i swój skasowałem. A filmy faktycznie niezłe, zwłaszcza bone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 już nie długo każdy będzie mógł byc predatorem, ale i tak chłopcy ze 101-wszej dokopią im do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;DHej R4DOS potrzebuje 6 odcinek (Bastogne) w jakiejs dobrej rozdzielczosci, bo u mnie wyskakuje blad CRC. Nie wiesz moze skad zdobyc? mam na VHS, i na DVD cała kompanię ale przedtem ssałem z Kazy ;], poszukaj tez na DC. Na Kazie szukalem, ale sa w kiepskiej jakosci. Mam wszystkie w 6xx*3xx ale (bastogne) mi nie dziala :( A to jest bardzo fajnt odcinek, k.....a :D !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czemu o tym w TV nie gadali??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 już nie długo każdy będzie mógł byc predatorem, ale i tak chłopcy ze 101-wszej dokopią im do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ;DHej R4DOS potrzebuje 6 odcinek (Bastogne) w jakiejs dobrej rozdzielczosci, bo u mnie wyskakuje blad CRC. Nie wiesz moze skad zdobyc? mam na VHS, i na DVD cała kompanię ale przedtem ssałem z Kazy ;], poszukaj tez na DC. Na Kazie szukalem, ale sa w kiepskiej jakosci. Mam wszystkie w 6xx*3xx ale (bastogne) mi nie dziala :( A to jest bardzo fajnt odcinek, k.....a :D !! powiedz żeby ktoś Ci sprezentował coś z aukcji ceny DVD oscylują 200-250zł, a VHS 50-80 zł. ja sobei zakupiłem samemu DVD, bo nikt mi nie chciał kupic :((( ale i tak cieszę się że mam własnego BoB-a ;], są jeszcze grtais bonusy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czemu tego nie używają na lotniskach itp... Gdyby ktos mial bron to by ja chyba pokazalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 NO <piiiiiii> CZEMU JA TEGO JESZCZE NIE MAM ????????????????????????????????????????????? :-):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 film spoko tylko ciekawe ze ludzie jakos nie zauwazaj tego bajeru :-). Mnie by to raczej zaciekawilo...was nie? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ciekawe czy to można ulepszyc? Żeby było wogóle przeźroczyste? ILE JA PYTAN ZADAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 eee tam kit, fotomontaz, taki efekt zrobisz w co drugim lepszym programie do obróbki Video, także zdjęcia modyfikowane były w PSP z włączonym filtrem przezroczystości dla layer'a w tym przypadku płaszczu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja na miejscu kierowcow tych aut za kolesiem w plaszczu, bym rozjechal go zeby sprawdzic czy to nie widmo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czemu o tym w TV nie gadali??????? a czy gadali w wiadomosciach np. o nowym procku amd, badz intela :) swoja droga pewnie znalazl by sie program, ktory to mil na antenie jakies discovery, avante czy cos w tym stylu na pewno to mialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Przecież te RTG na lotniskach zajmujątyle miejsca a takie coś(jest tam w filmikach) jest male mobilne. chodzi mi o to czemu tego jescze tego tam nie ma. nawet in japan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W tv o prockach nie gadają bo to dla zwykłyh ludzi nie ma znacznia, a takie coś mogą wykożystwać szpiedzy, np wojskowi aby ukryc sie w lesie czy cos w tym stylu. Może nie mówili bo to kit, fotomontaż. Te filmiki wyglądają bardzo prawdziwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jakto nie bylo w tv?? przed chwilą chyba w Panoramie pokazywali ;) a co do rentegó to chyba was troszke poniosło.. ;) przeciez to jest trick ;) uzyteczny ale nie aż tak .. zrestza poczytajcie na stronce jak to dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czemu o tym w TV nie gadali??????? a czy gadali w wiadomosciach np. o nowym procku amd, badz intela :) swoja droga pewnie znalazl by sie program, ktory to mil na antenie jakies discovery, avante czy cos w tym stylu na pewno to mialo :) hehe, bylo o tym przed chwila w "Kurierze" na TVP3, raczej nie wygladalo na fotomontarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 A bylo w wiadomosciach o 15 na tvp1. No plaszcz to tylko tak dla picu bo najwazniejsza jest kamera ktora stoi za tym gosciem(sekwencja z gosciem w plaszczu na ulicy) no i jeszcze jakis "rzutnik" i nie widac takiego efektu z kazdej strony!!! Taki maly wizualny walek :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czemu o tym w TV nie gadali??????? a czy gadali w wiadomosciach np. o nowym procku amd, badz intela :) swoja droga pewnie znalazl by sie program, ktory to mil na antenie jakies discovery, avante czy cos w tym stylu na pewno to mialo :) Jak bys ogladal Panorame to tam bylo kiedys o P4 3.06 i teraz niedawno podczas relacji z Expo bylo rowniez o Hamerze! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...