Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Czy do tej płytki mogę wsadzić kostki pc333? Czy aktualizacja biosu coś pomoże??? Te moje kingstony słabo się kręcą. Idzie tylko do ~150 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Chipset nie wspiera PC333, więc po włożeniu ich bedą pracowały jako PC266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Dokladnie tak. To tak jakbys chcial z plyty obslugujacej FSP 200 zrobic 266:D(po Xp`ki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak oceniacie ta płytkę??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Według mnie to całkiem spoko płyta.... lubię Abita (mimo wszystko :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam dokładnie tę samą płytę i wg. mnie jest zajebista. Super ustawienia w zmodyfikowanym biosie Mr Natural (m.in dzielniki 1/6 1/5, ustaw. Ultra, L3 Cache - cokolwiek to jest..... i wiele innych) Płyta ekstra stabilna! Ja jadę na fsb 155 i dzielnik ustawiony jako 3/4 więc pamiątki jadą ponad 200 :) Poza tym jutro pakuje do kompa 512 DDR 333 Kingston na kościach Samsunga i myśle że bez przeszkód polecę więcej niż 170fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 zgadzam sie z przedmówcą :-) miałem kiedyś tylko abity for PENTIUM III (be6 II 2.0 & bx 133 raid) oraz dla P4 BD7 noRAID i zawsze leciały fajnieale... wymagania rosną :-P... ABIT TO DOBRA MASZYNKA .. fsb 354 to nie problem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...