s0lid Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam. Gdy wyrzucam obraz z mojego laptopa ACER (jest w podpisie) na telewizor, za pomocą kabla s-video, a nastepnie chinchem do TV'ka to zawsze mam czarno-biały obraz na telewizorze. Co moge zrobic, aby był kolorowy? Nie jest to wina telewizora bo na kazdym wyrzuca mi na czarno-biało. Da sie jakos temu zaradzic? Pozdrawiam i z gory thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 musisz odpowiednoi ustawic chyba PAL/D o ile sie niemyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 musisz odpowiednoi ustawic chyba PAL/D o ile sie niemylenie pomogło... czy to mozliwe, ze dzieje sie tak, gdyz moja wtyczka s-video pochodzi z GF6800 i ma tylko 4 piny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Zapewne inny układ pinów w przejściówce, zobacz z innym kablem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 sprobuj przez przelotke na chinche... u mnie jest na odwrot... na svideo jest kolor a na chinche nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam35 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 TU masz wszystko dokładnie opisane.Na pewno masz ATI.Z linka dowiesz się dlaczego masz czarnobiały obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...