Luki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Ja np poszedłem do sklepu gdzie kupiłem laptopa, babka wypaliła mi Windowsa XP Home na płytke i tyle. Czy ważny jest nośnik?? Musi byc orginalny?? Chyba nie, najwazniejszy to jest kluczyk, a z czego instalujesz to kogo to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zapoznaj się z zasadami licencjonowania zanim kolejny raz napiszesz coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) no to teraz mnie zmartwiliscie :/ juz od 2 miechow planuje jako prezent sobie kupic lapka pod choinke i wlasnie jedyne co znalazlem za odpowiednia sumke to Thoshibe A100-147 Bylem juz w sklepie i widzialem jak wyglada i musze przyznac ze podoba mi sie, choc bedzie to moj pierwszy laptop to jednak chcialbym aby byl jak najtanszy i jak najlepszy :P Jego konfig to: # Intel Core Duo T2050 Processor 1.6GHz # 533 MHz FSB # 2 MB Cache # 1024 MB RAM # 60 GB Hard Drive # DVD ReWriter SuperMulti # 15.4" Widescreen TruBrite Display # Microsoft Windows Media Center # 128mb Intel UMA 945 integrated Graphics # 1 year FREE warranty a cena to jedyne 2800zł (z darmowa dostawa do domu), oczywiscie poza granicami naszego kraju,a dokladniej to w anglii :P I chyba nie chcialbym aby po kilku miesiacach zaczelo mi cos pekac :/ masakra :( Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Trza kupic Della Latitude D820, a nie zabawke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ta Tośki to nie bierz bo ostatnio niezbyt im to wychodz :-) Szkoda nerwów później :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zapoznaj się z zasadami licencjonowania zanim kolejny raz napiszesz coś takiego. To nie jest takie oczywiste. Z punktu widzenia licencji MS, musisz posiadać oryginalną płytę z systemem. Ale jak do komputera takiej nie dostałeś to znaczy że nie masz oryginalnego systemu? Nie. Warto by było napisać do MS aby przedstawili swój punk widzenia w sprawie systemów dołączonych do komputera na zasadzie licencji OEM bez nośnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...