lukmen Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Siemka! Mój kolega zastanawia się nad wymianą zasilacza,i nie za bardzo wiem co mu doradzić. Wybór pada raczej na tylko 2 modele: 1.Modecom 350watt 2.0pfc 2.Chieftec 350 watt dokładnie taki: http://www.allegro.pl/item140035221__chief...licytacja_.html Który się bardziej opłaca kupić? Stoją w podobnych cenach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNr2d15 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Ja bym mu polecił Chieftec lub Tagan Ja bym nie kupił z allegro zasilacza niech sobie kupi w sklepie Edytowane 19 Listopada 2006 przez KoNr2d15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja bym mu polecił Chieftec lub Tagan Ja bym nie kupił z allegro zasilacza niech sobie kupi w sklepie niby dlaczego?? wiekszosc nowego sprzetu komputerowego na allegro jest sprzedawana przez normalne firmy, sklepy ktore czesto oprocz konta na allegro maja sklep internetowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Modecoma już chyba nigdzie nie dostaniesz :/ wiem bo sprawdzałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 w sumie to mam tego modecoma i nie sprawia mi zadnych problemow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Modecoma już chyba nigdzie nie dostaniesz :/ wiem bo sprawdzałem...Dostane nowego za 132zł u siebie w sklepie.Zostały 4 ostatnie sztuki i muszę z kumplem się szybko decydować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Dostane nowego za 132zł u siebie w sklepie.Zostały 4 ostatnie sztuki i muszę z kumplem się szybko decydować.Jak za tą kasę wybór dla mnie jasny - Chieftec GPS-350EB-101A, czyli taki: http://www.allegro.pl/item142718947_chieft...box_wersja.html *Nie, że polecam sprzedawce czy coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Tak naprawde obojetne oba beda dobre ;) Chociaz ja wolalem chiefteca niz modecoma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Tak naprawde obojetne oba beda dobre ;) Chociaz ja wolalem chiefteca niz modecoma :DW sumie to sam mam modecoma i mogę go polecić ale chieftec to chieftec ;-) Dzięki za rady,kupiliśmy modecoma 350pfc 2.0 ;) pozdr :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...