kpawel Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Witam, Chyba padł mi DVD-Rom, problem polega na tym, że nie widzi żadnej płyty(raz się udało wejść), ciągle wyświetla włóż płytę. Napęd jest wykrywany przez laptopa, wyświetla ikonę dysku ”E” , można we właściwościach odczytać typ napędu. Wkładam płytę chwile kręci, a potem coś stuka i pokazuje komunikat "włóż płytę". Czy to winna napędu i trzeba go wymienić czy gdzie indziej jest problem? Wyjąłem napęd z laptopa i przeczyściłem styki i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Może jeszcze go potraktować płytką czyszczącą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Płytą czyszczącą już próbowałem i nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...