KaZi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Chciałbym spytać o to jak spędzacie tegorocznego sylwestra bo już dużo czasu nie zostało i pewnie większość z Was już ma porezerwowane noclegi itp. Przy okazji chciałem się spytać czy spędził ktoś noc sylwestrową w Pradze/Wiedniu/Bratyslawie/Paryżu lub Lwowie bo właśnie do tych miast wiele firm oferuje wyjazdy sylwestrowe no i postanowiliśmy coś w tym roku ze znajomymi wybrać dla odmiany :). Od siebie moge polecić sylwester w Zakopanym - atmosfera na krupówkach poprostu wypas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) Ja spędzam w Egipcie Edytowane 19 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 w marketach juz mikolaje, na forum sylwester.. pewnie tak jak zwykle, w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) ja ze znajomymi pewnie zorganizujemy jakas impreze, nic wielkiego ;) Wazne zeby sie dobrze bawic. Moze jakis mały pokaz pirotechniczny sie zorganizuje. Edytowane 19 Listopada 2006 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 ja chyba w domu... już mi sie przejadły te wszystkie pietardy :P o północy walne rakiete, wypije szampana i pójde spać ;) w zeszłym roku balowałem to teraz coś dla odmiany ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 A ja jeszcze nie wiem gdzie będziemy ze znajomymi robić sylwka, bo nie ma nikt chałpy wolnej ;) No, ale trzeba już coś wykombinować. I pewnie tak jak zwykle nakupimy takie ilości alko że nam się wczesniej o takich nie śniło, a i tak będzie brakować ;) :lol2: W każdym razie Sylwka bede spędzał w bliskiej okolicy mojego miejsca zamieszkania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) w marketach juz mikolaje, na forum sylwester.. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Wszyscy odpowiadaja w przerwie na reklamę Edytowane 19 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) dobrze napisał :mur: jak wczoraj wszedłem do "skrzyżowania po francusku" ( :P ) to mnie żal ścisnął między pośladkami... paranoja po prostu :/ te wszystkie gwiazdorki , srelki, tam króliczek, tam coś ... masakra :| uu OT :oops: Edytowane 19 Listopada 2006 przez adzio_tuning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 W marketach już mikołaje latają między regałami :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 nie widziałem jeszcze żadnego :blink: a ja jak narazie zajmuję się szkołą - koniec semestru 20 grudnia a jak czegoś nie zaliczę to będę miał sylwestra sam w domu :lol: jak poprawie oceny to się zastanowię ale też koło siebie gdzieś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) W tym roku w Sylwestra idę spać :lol: Nie no sylwka spędzam jak co roku w mieście. Może nawinie się jakaś impreza :P Edytowane 20 Listopada 2006 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 JA mysle, ze spędze go ze znajomymi. Może z dziewczyną ale się zobaczy. Zapasy w piwnicy już są :evil: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 A ja tam w domu :P dla odmiany.... chociaż możę gdzieś sie wybiore :mrgreen: OT: A u mnie mikołaje już są nie wiem tylko poco :/ :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 A ja niestety jeszcze nie wiem. Ekipa z którą spedzałem ostatnie sylwestry mocno sie rozpadła.... Co prawda mam zaproszenia do zakopanego/sopotu/prage i na jakis domek, ale co to za sylwester jezeli nie spedzi sie go pod rodzimym ratuszem? ;> Spac na pewno nie pojde, w domu tez nie mam zamiaru siedziec, nie jestem takim przeszczepem...[[[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja od dwoch lat to gdzie spedze sylwestra ustalam dzien, max 2 dni wczesniej... i bylo zajebiscie. Teraz musze jeszcze wziac pod uwage, ze trzeba zorganizowac cos dla dwojga. To troszke wszystko komplikuje, ale cos sie wymysli. Jest opcja na bal, taki w straznicy, okriestra, masa alokocholu i wspaniala wiejska zabawa, albo komus domek sie zwolni, albo jakis rynek (najleiej w krakowie), albo u dziewczyny w domku. Wypic szampana i pojsc spac? To niemoralne tej nocy... Nie moglbym tego zrobic ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Pewnie w domu popijając samemu szampana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Pewnie jakas impreza kameralna ( 20-30 osób ) u jakiegos znajomego posiadajacego wolna chate :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 hehe, widze ze kazdy albo "biba" w domu albo impreza :) A czy ktoś myslał o jakimś balu sylwestrowym czy coś podobnego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) hehe, widze ze kazdy albo "biba" w domu albo impreza :) A czy ktoś myslał o jakimś balu sylwestrowym czy coś podobnego? :) Ja napisałem już wyżej jadę do Egiptu 29 12 2006 na tydzień, w hotelu ma być bal (arabów), zobaczymy jak będzie Edytowane 20 Listopada 2006 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 w zamiarach wynajecie klubu bilardowego na 1 noc :D ludzi ok 50-70 (znajomi znajomych itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja za to mam zarezerwowany nocleg u kumpla, będzie typowa imprezka :wink: Największy problem jest taki, że zawsze zostaje dużo alkoholu i większość kończy impreze na balkonie. Słabi zawodnicy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak co roku. Działeczka w środku lasu, z dala od cywilizacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Piter6576 to ze troszke alkoholu zostanie na drugi dzien chyba nikomu nie przeszkadza ;) FastlY - niezly pomysl... ile Was cos takiego kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 cena orientacyjna wynosi 45-50zl (osoby, ktore to wynajmuje maja dobre kontakty z wlascicielem, wiec cena moze byc troche okazyjna ;] ) w sklad tego: jakies lekkie zarcie, przekaski typu chipsy, paluszki, ciastka oraz prawdopodobnie troche browaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Co roku spędzam Sylwestra ze znajomymi, tym razem u mnie w domu bedzie imprezka. Ciekawe co moi rodzice na to... bede ich musiał do cioci wyeksmitować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 W tym roku zapewne u kumpla...to będzie ciężka noc ;] choć jakbym złożył ekipę to może się do Zakopanego wybierzemy... czas pokaże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 w domu, z purepc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 W domu (na forum :D) lub u kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Ja chce zabrać moją lubą na bal jakiś, pierwszy raz w życiu będe na czymś takim, ona też, był ktoś kiedyś ? Jak wrażenia ? Bo kwota ~300zł czy więcej pozwala mi domniewac, ze głodny stamtąd nie wyjdę ? :lol: Edytowane 20 Listopada 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak zostaje alkohol na nastepny dzien tzn. ze byla dobra impreza :D A u mnie impreza w akademiku. W kuchni bedzie jedzenie i picie a na korytarzu i w pokoju kolegi miejsce do tanczenia. Narazie takie mamy plany. Jesli bedzie spora liczba osob to pojdziemy na sylwestra gdzies do klubu, ale sylwester w adkademiku to jest cos pieknego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...