KaZi Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 wystaw sie na allegro od 1 pln;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Mówiłem że ja, ale nie chcesz :cry: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol: no dobra juz chce ;DDDDDDD wystaw sie na allegro od 1 pln;)az taki tani to ja nie jestem ;DDDDDD Edytowane 23 Listopada 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 weź z takimi wymaganiami to na forum bravo :P lub na gronie też niezłe zjeby się trafiają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 ja moge kogos przyjac na sylwestra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja bym sie z chęcią do kogoś przyczepił :-P niechce mi sie kolejny sylwester w domowym gronie siedziec~25 osob :lol2: :lol: biba niezła, rano wszyscy zdychają :-P ale co roku to samo :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 ja bede mial wolna chate pewnie.. ale nie zrobie drugi raz tego bledu jak pare lat temu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Osobiscie tez bym na chate znajomych nie puscil w taki dzien i w ilosci powyzej 10. Z doswiadczenia wiem ze jest bardzo duzo sprzatania, naprawiania, a na koniec sluchania rozloszczonych rodzicow... Co innego gdy ktos ze znajomych robi. Wtedy zawsze mowi sie ze nic sie nei stanie i ebdzie spoko. Zreszta domowki to chyba najlepszego typu impraza, oczywiscie zalezy to glownie od towarzystwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 a mnie panna exmituje na slovacie na tydzień :P ojj już czuje ten absyncik tworzący likwor z moją krwią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 moge zaprosic max 4 osoby, bo bedzie tak troche do bani przegladac purepc w 20 osob :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 nie wierze, ze sa tutaj tacy, ktorzy nie maja gdzie isc na impreze z powodu braku znajomych :SJa nie mam, wszyscy mnie wystarczająco wk...wiają na trzeźwo, żebym ich jeszcze chciał oglądać po pijaku. A może udać się do wód? Daleko nie mam, bo cóż to jest marne 170km po oblodzonej drodze we włoskiej skorupce :> A może budyń? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja nie mam, wszyscy mnie wystarczająco wk...wiają na trzeźwo, żebym ich jeszcze chciał oglądać po pijaku. No coś w tym jest :wink: jak dożyje sylwka to jeszcze nie wiem...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 moge zaprosic max 4 osoby, bo bedzie tak troche do bani przegladac purepc w 20 osob :lol:ja z Toba chetnie poprzegladam :lol: ;DDDDDDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 ta to ja wpadam z neo :P ale biba będzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 ta to ja wpadam z neo :P ale biba będzie :lol:nie zapomnij wziac cs-a i ze 3 plyt dvd na wszelki wypadek :lol: ;DDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 moge zaprosic max 4 osoby, bo bedzie tak troche do bani przegladac purepc w 20 osob :lol:Normalnie rozwaliłeś mnie tym tekstem :lol2: Teraz to trzeba mieć min. 2 kompy w domu, trzeba iść z postępem :lol: A kto mnie zechce? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 no do Pluska jest jeszcze jedno wolne :P a jak idziemy za postępem to niech ktoś weźmie lapka/drugiego kompa i jak w tym kawale co jest w topicu śmiechu "parę giga panienek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ho! Ho! Ho! Był ktoś na sylwestrze w akademiku ? Co się tam wyprawia, czego się moge spodziewać ? Konkretnie to mowa o wrocławskim Ślężaku, ale pewnie wszędzie jest podobnie, więc pytam :D Mam jeszcze opcje spokojną, na domówce u kumpla, ale tam brak wolnych samic, więc...:P Będę się dobrze bawił w takim akademiku ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Sylwester z kumplem i jakimiś Panienkami:D Ale ogólnie to w tym roku jak dziwnie będzie. Tak coś czuje:D Ale zobaczymy... Finlandia + red bull :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A mnie wlasnie kumpel poinformowal, ze jednak na impreze nie ide, bo maja komplet (mimo jego wczesniejszych zapewnien, ze na pewno sie miejsce znajdzie <_< ). Ktos mnie przygarnie? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 A mnie wlasnie kumpel poinformowal, ze jednak na impreze nie ide, bo maja komplet (mimo jego wczesniejszych zapewnien, ze na pewno sie miejsce znajdzie <_< ). Ktos mnie przygarnie? :unsure: To fajnego masz kolege :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Ja siedze w domu, nikt mnie nie chce :mur: Jka chcesz to wpadnij do mnie @costi :mrgreen: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Obecnie jestem w domu a nie w Przemyślu :P Edytowane 31 Grudnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To fajnego masz kolege :-P Tak to jest, jak sie zalatwia impreze przez osobe trzecia - kumpel mial kontakt z panna, ktora zalatwiala wynajecie calego lokalu i na dobra sprawe naobiecywal mi, zanim sie z nia w tej sprawie skontaktowal. @kamilo23 - bez obrazy, ale do Przemysla jest jednak ciut spory kawalek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 11pm Trafalgar Square zapraszamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ho! Ho! Ho! Był ktoś na sylwestrze w akademiku ? Co się tam wyprawia, czego się moge spodziewać ? Konkretnie to mowa o wrocławskim Ślężaku, ale pewnie wszędzie jest podobnie, więc pytam :D Mam jeszcze opcje spokojną, na domówce u kumpla, ale tam brak wolnych samic, więc...:P Będę się dobrze bawił w takim akademiku ? :>Umyśliłeś zakisić po raz pierwszy, znaczy się? :> Bacz jeno, by nie było w tym akademiku kolegów z wymiany zagranicznej, dajmy na to z Kenii - jak tacy popiją, to chędożą cokolwiek, byle otwór był. Koledzy opowiadali :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Bacz jeno, by nie było w tym akademiku kolegów z wymiany zagranicznej, dajmy na to z Kenii - jak tacy popiją, to chędożą cokolwiek, byle otwór był. Koledzy opowiadali icon_wink_smile.gif HLP! O_O Thx for warning... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Imprezka w mieszkaniu :) Music... And dance :) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Mat4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ehh w tym roku nie po szczęściło się.Większość kasy w ostatnich 2 miesiącach poszła na kompa i do tego na przegląd oraz drobne naprawy malucha (czas się go pozbyć ,bo i tak coraz rzadziej nim jeżdżę :lol: ). Kasy brak ,żadnej imprezy domowej nikt ze znajomych nie organizuje ,bo większość jedzie z pannami albo do Szklarskiej ,Zakopanem ,Czech, czy to do jakiś fajnych klubów gdzie imprezka za m. in 150 zł. A tyle to ja nie mam także w tym roku niestety chyba jedynie pozostało mi pójść na piwo ze starą gwardią z dawnego miejsca zamieszkania.Czyli stanie na dworze i to pewnie jeszcze w deszczu. No ale lepsze to niż nic. Chociaż obejrzenie dobrego filmu w domu też nie jest głupim pomysłem. Zwłaszcza z dziewczyną obok. Jeszcze muszę to przemyśleć ;) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) ja bym ci polecił obejrzenie filmu z dziewczyną przy szampanie czy innych trunkach. Dobrze by było jakbyś zaprosił jeszcze kogoś(drugą parę znajomych) :) Ja tak samo nie mam odpowiedniej sumy, że by gdzieś wyjść, ale udało mi się zorganizować paczkę, która lubi się dobrze bawić. Myślę, że impreza będzie udana:) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Mat4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ouuu w tym roku zapowiada sie niezla impreza :>. Idziemy z moja Kobieta do mojej siostry, gdzie bedzie tez druga siostra i 2 szwagrow, skrzynka piwa, 2 winka, 2 wodeczki, 2 szampany, ale i tak pewnie Panie w ogole tego nie rusza :D. Takze bedziemy musieli niezle wypic dzisiaj :). Ale zobaczymy jutro ;]. BTW Moze juz zalozcie topic - "bol glowy po sylwku" :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oby sie ten sylwester juz "skonczyl", jeszcze tylko "sylwester" i koniec "swiat" <yes>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...