kukifas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 "...jeszcze tylko..." hehe dla mnie to nie takie latwe przezyc sylwester, ale ostatnio cos z glowka mi sie porobilo bo po obroceniu litra na 3 czuje leciutka banie, wiec nie wiem jak dzisiaj bedzie, szampan zrobi swoje. szczesliwego nowego roku !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja do wczoraj myślałem, że Sylwestra spędzę na dworze a tu nagle kumpel ma wolna chatę i mała kameralna imprezka na 15-17 osób :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 wybiera sie ktos z Lodzi do bagdad cafe?:) szczesliwego nowego... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Kumpel robi imprezke. Ma hale (jego ojciec jest właścicielem) i tam urządza. Ogólnie ochrona, telebimy, dj z klubu jakiegoś. 200 osób z czego 150 lasek :) Tylko troche trudno będzie schłodzić szacowane 100 litrów wysokoprocentowego napoju wyskokowego ;] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hmm.. 185 facetów? Nie brzmi zachęcająco.. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hmm.. 185 facetów? Nie brzmi zachęcająco.. ;>Siakies giejparty??!! ;> Wkrec mnie!11 Ja standardowo, wybieram sie do kumpla. Okazalo sie ze mimo wszystko w tym roku rowniez urzadza domówke, wiec wstyd nie przyjsc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja się wybieram do Sobiekurska (pewnie nikt nie wie gdzie to jest, ale tak na oko 30 km od Warszawy). Będziemy się bawili u kumpla na działce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja mam kiche :lol: tzn ze swojego lenistwa nie zalapalem sie an jedna z imprez, ale nie to nie, LASKI mi nie robią[; takze albo klub, tylko wstep drogi, albo bedziemy myslec.... w najgorszym wypadku sylwester z TVP1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja spedzam sylwka na rynku w krakowie. Oczywiscie najpierw trzeba sie % przygotowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja spedzam sylwka na rynku w krakowie. Oczywiscie najpierw trzeba sie % przygotowac :D jesli chodzi o przygotowanie procentowe to mozesz kogos z moderacji poprosic, oni przed sylwestrem chetnie rozdaja ;) a tak serio i wracajac do tematu to sylwestra organizuje u siebie w domku, wpadnie pare-nascie osob i bedzie ostra popijawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hmm.. 185 facetów? Nie brzmi zachęcająco.. ;>Zero mi wcieło :P Już poprawiłem :P MOże teraz chcecie sie załapać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Miałem jechać do kumpla na działkę, ale w ostatnim momencie coś nie wypaliło i szykuje się siedzenie w domu... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Miałem iść do kumpla na sylwka, ale miał zebranie w szkole przed świętami :lol: Teraz będę miał w domu małe lan party :D Już dziś mam mega kaca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sylwester hmmm... Pierw miał byc na mieście Później u kumpla Następnie na dworze A skończyło się na tym ze jest u mnie :D Ile będzie osób...tego nigdy się nie wie :D (ile się zmieści ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja tam jak zawsze do sąsiada i jedziem z % :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja idę do kolegi będzie ciekawie niestety za dużo % nie mogę bo mam słabą głowę ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sylwester u kolezanki w tym roku. Też mam słabą głowę, da się jakoś poprawić moją kondycję na szybko, żeby trzymać tempo? Może coś zjeść specjalnego, tłustego, albo coś? Możecie poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Najlepiej zachować umiar :D to mój sposób :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ja ide do kumpla, będzie nas tylko 3-ech zawsze coś :) u niego na chacie każdy z nas obali po 4 paku piwa i potem idemy na miasto każdy ze swoja butelka szampana za 3.99zł :-P. To się dobrze nie skonczy ja juz to wiem B-) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To żaden sposób. Niestety składałem się z kolegami na % i u nas panuje tradycja, że kto się składa trzyma równo. Szkoda, że Ci, z którymi się złożyłem mają dużo mocniejszą głowę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 No to padniesz :D kolego :D ja się nie dam :D koniec i koniec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Najlepiej zachować umiar :D to mój sposób :Dto jak ze stosunkiem przerywanym ; p niby dziala ale wiemy jaka ma skutecznosc :P jak sie juz troche popije ciezko zachowac umiar :P ja sie bawie u dziewczny kumpla, nikogo nie znam : P zobaczymy jak bedzie Edytowane 31 Grudnia 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 No to padniesz :D kolego :D ja się nie dam :D koniec i koniec :)Napiszę jutro, czy padłem :) Też się spróbuje nie dać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 wynajety club. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) No to się wysiliłem i podzwoniłem po ludziach z byłej pracy . Wpadnie dwóch znajomych z pannami i brat jednego z nich (będzie 4:3 ;) ale co tam ) . Może być ciekawie ,chociaż jakby to powiedzieć są to znajomi z którymi widuje się raz na ruski rok.Więc nie są to moi ziomkowie ,że tak się wyrażę. Ale ważne że ktoś raczył przyjść. Reszta albo gdzieś się wybiera i to niekoniecznie we Wrocku ,albo siedzą ze swoimi pannami w domu by spędzać sylwka z jedynką :lol: (chociaż przed snem pewnie coś zadziałają ;) ) Nie będzie to najlepszy sylwester ,ale się z drugiej strony cieszę ,bo zaoszczędzę trochę kasy no i zdrowa :) Szczęśliwego ! Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 jak narazie to u mnie jest burza i ulewa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mialo byc u kumpla... ale matki nie poinformawal i nagle 30osob zostalo bez alternatywy. Postraszyla policja i takimi tam i kazdemu sie odechcialo. Na szczescie dowiedzialem sie ze moi rodzice spadaja do ciotki... ufff a myslalem ze bedize trzeba marznac ;] Sposob na alko? Ja tam lubie zapijac kazdego kielonka duza iloscia herbatki ;] Takim sposobem walnalem jakies 0.7 + 3 bro w ciagu 3-4h. Mysle ze dzis/jutro tez to sie uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja tam lubie zapijac kazdego kielonka duza iloscia herbatki ;]Chętnie potestuję ;] Idę do kumpla, ogólnie sama ekipa z podwórka plus 3-4 osoby z dalszej okolicy, na szczęście mam blisko, jedno piętro w dół, może jakoś dotoczę sie do domu po %% :P :banana: :ploom: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hm, zawsze pozostaje opcja - podryw na geja chłopca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To już desperacja jest ;] ja do koleżanki uderzam, robimy klasową ekipą imprezę... procenty mi niestraszne, taką pogodę mam, że wystarczy na 5 minut wyjść na zewnątrz...wszystko wietrzeje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...