kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja na 21 do pracy :o Oh man WTF ? :razz: Co to za robota ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Impreza sie nazywa. %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) heh 23:30 - wyjście na świat zewnętrzny żeby się przewietrzyć 23:50 - otworzenie puszki tyskiego 0:00 - dopijanie tyskiego 0:10 - powrót do domu i bluzganie na debili strzelających petardami... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajnie bylo sylwester jestwypas -olecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 0:10 - powrót do domu i bluzganie na debili strzelających petardami...Powystrzelać wszystkich!! Właśnie wróciłem z kameralnej imprezki z kumplem i jego dziewczyną, ogólnie fajnie ale pierwszy tak raz tak "trzeźwy" o nowym roku (czyli 0:00) byłem mimo spozytego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 no no bylo super, wlasnie skonczylem balowanie, byla mala imprezka w domu z 13 osob, calkiem ciekawie bylo, nie wiem jak do szkoly trafie bo jutro moze byc ciezko, juz czuje w kosciach ze nie bedzie ciekawie ale oby wieciej takich sylwestrow, sasiedzi wszyscy zjednoczeni, to mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 nie wiem jak do szkoly trafie bo jutro moze byc ciezkoNo coś ty do szkoły? jeszcze przeszło 24 godziny masz, toć jeszcze drugi razi idzie pobalować... :P Ja tam najbliższe edukacyjne zajęcia w środe o godz. 17 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) No i [ciach!]llo , witamy 2007 rok mimi=o tego ze na Trafalgar Square i okolicy bylo ponad 2 miliony ludzi i nie dostalismy sie do Thames river ;/ probably Greatest New Year in Europe bye spilem sie na maxa Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Haha! Nie zaległem, chociaż chyba pobiłem swój rekord (przy którym już dawno odrywałem się od tego świata). Kwestia nastawienia IMO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A ja sie bawiłem w remizie :lol2: i też było z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e powrót do domu o 4:30 i już nie moge zasnąć wiecej a jestem zmęczony piekielnie :? jeszcze ten kac <_< chyba ide pomachać hantelkami szybciej przejdzie :D jutro do szkoły :mur: a jeszcze musze dziś zakuć kilka układów anatomicznych człowieka ehh.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 no no bylo super, wlasnie skonczylem balowanie, byla mala imprezka w domu z 13 osob, calkiem ciekawie bylo, nie wiem jak do szkoly trafie bo jutro moze byc ciezko, juz czuje w kosciach ze nie bedzie ciekawie ale oby wieciej takich sylwestrow, sasiedzi wszyscy zjednoczeni, to mi sie podobaNo niestety jutro do szkoły :( Właśnie wróciłem z imprezki i czuję się troskzu niedysponowany. Musze napisać 4 eseje na historię + Jakiś test zrobić. Eeeee jedynie z chemi jestem przygotowany :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja mam dopiero w środę zajęcia ale i tak czarno to widzę :P Za dużo do zrobienia a święta jakoś tak przeleciały dziwnie :lol: Mało fajerwerków widziałem w tym roku, w przyszłym chyba coś sobie zakupię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja wróciłem o 13 z biby ;] od 18 do 13... z tego dokładnie 29 minut spania. nie wiem jakim cudem jutro wrócę do codziennych obowiązków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Widze, że większość imprez udanych :D Był ktoś w Krakowie na rynku? Ja z kumplami sie zdecydowalismy o 15 co robic - padło na Kraków. To co się działo w pociągu jest poprostu nie do opisnania :D (pozdrowienia dla ekipy jadącej z Torunia :D) Na samym rynku pełno ludzi ale to nic, było super. Lubie Kraków i atmosferę, która tam panuje - choć po imprezie został niezły syf ;) Powrót - do pierwszego pociągu nie udało się wbić :D Mieliśmy "wchodzić" przez okna ale uznaliśmy, że byłoby grzechem tak szybko kończyć imprezę (godz 2) więc poszliśmy na kebaba. Następny pociąg o 4 - oczywiście full komplet ludzi i kupa śmiechu przez 2 godziny drogi (pozdr dla ekipy z Mysłowic :D) Ogólnie jeśli ktoś nie był to polecam - super impreza, dużo nowych znajomości itp itd ;) ps. oczywiście jazda pociągiem obowiązkowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Sorry ale strasznie to dziecinnie zabrzmiało te "z podwórka" :lol: No ale grunt byś się bawił dobrze :) A co do picia wódki to prawda jest taka że : pusty żołądek i to bez popity... ew jakiś ogóreczek na zagrychę. Broń Boże jakieś soczki itp ,bo zamulisz sobie żołądek ,włączy się helikopter i po zabawie :)Może i dziecinnie ale taka prawda, bo wszyscy mieszkamy w bloku lub w bliskiej jego okolicy ;] Było fajnie :P Szczęśliwego nowego roku :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 dosyc pozytywnie, chociaz troche niesmak zostal po tym jak wyszlimy na zewnatrz, to ktos naw wypil ok 300 ml Finladii, ale wzielismy co nasze z nadwyzka, czyli 1l Sobieskiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dzień dobry ;] Humor szampański. Nie upodliłem się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kurdę! Ide zakupić parę ICE Buli no i chyba idę kuć. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam, właśnie wstałem :-P Sylwestra zaliczam do udanych, wszystko było ok, miałem tylko jedna mała przerwę od 0:20 do 3:30 :D :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ide zakupić parę ICE Buli no i chyba idę kuć.Chyba odkuć... po imprezie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja juz nie pije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kurcze, impreza była fajna, ale wiara już nie bardzo. Większość zalana, jedna laska żygała krwią, a ja zostałem ożygany przez jednego kolesia, który dostanie za to po mordzie jak tylko go spotkam (bo go znam). Ogólnie impreza na plu. Za dwa tygodnie powtórka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Ja juz nie pije. Ja też :D (za tydz kumpel ma urodziny o nieeee :-| rzygi) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja juz nie pije. Kiedy ostatni raz to powiedziałeś? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja też nie pije ;) do nastepnego razu;) Generlanie to sylwester na ogromny + mimo iż wydarzenia na -: dziewczyna kumpla chciała się z emną upodlić ale ja byłem twardy i nie przyprawiłem mu rogów czym zyskałem jego dozgonną wdzięczność. Takie wydarzenia zbliżają facetów ;) Oczywiście jest to juz była dziewczyna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Było hardcore :D supcio i love sylwus:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja juz nie pije.Ja też. Masarka jeszcze mnie brzuch boli. Zaraz się pochlasatam książkami. Mam ich sporo, ponieważ musze napisać 3 eseje na jutro i pojutrze a bania dalej mnie boli :/ Blee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ogólnie to mnie jeszcze teraz skręca na myśl że 0.7 stoi u mnie pod biurkiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mnie skręca gdy widzę jedzenie oraz herbate. Już nie wspominając o alko. U mnie pod biurkiem są puste puchy, które zaraz wyrzuce. Baj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ogólnie to mnie jeszcze teraz skręca na myśl że 0.7 stoi u mnie pod biurkiem ;/Mnie skręca że wczoraj nie miałem kasy żeby kupić 1L i musieliśmy pić 07 na dwóch co jak powszechnie wiadomo jest prawie nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...