Skocz do zawartości
KaZi

Sylwester 2006/2007/2008

Rekomendowane odpowiedzi

23 x 25ml = 1,5h stanu mocno odstającego od normy. na szczęście tym razem skończyło się tylko na leżeniu i cierpieniu ;] wymiotów brak (dzięki Ci Boże).

szkoda tylko, że w pewnym momencie koledze coś odbiło i wylał 3/4 ostatniej 0,7...

wyjątkowo nie czuje obrzydzenia do alkoholu, które dopadło 80% populacji. kaca również brak (dzięki Ci Boże po raz drugi).

tylko spać się cholernie chce... zresztą zaraz ide ^^

jak ja jutro wstane?

edit.

lol faktycznie. wspominałem wcześniej, że 30min spałem, więc byki mogą się zdarzać :)

Edytowane przez mr^_^max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 x 0,25ml = 1,5h stanu mocno odstającego od normy. na szczęście tym razem skończyło się tylko na leżeniu i cierpieniu ;] wymiotów brak (dzięki Ci Boże).

szkoda tylko, że w pewnym momencie koledze coś odbiło i wylał 3/4 ostatniej 0,7...

wyjątkowo nie czuje obrzydzenia do alkoholu, które dopadło 80% populacji. kaca również brak (dzięki Ci Boże po raz drugi).

tylko spać się cholernie chce... zresztą zaraz ide ^^

jak ja jutro wstane?

Uuu nieźle zaszalałeś razem to daje 5,75 ml :lol: Dożylnie waliliście, że taki ilości?? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe,no i po imprezie :D Ja tradycyjnie odpadłem przed godziną zero, aby przywitać nowy rok w objęciach muszli klozetowej :D Tak czy inaczej, sylwester w akademiku to fajna sprawa, całe piętro zamieniło się w imprezę, a partnerek do tańca nie trzeba było długo szukać. Tylko % trochę za dużo :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty to wiesz jak się ustawić :mrgreen:

caly wieczor chodzilismy spizgani ziołem ...

a wlascicieli nie widzieli tego albo niechcieli ;]

potem wlasciciel postawil 3x0.7 .. i jechana ..

jakies drinki itp ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj bylo spoko. sam u kolezanki otoczony przez 5 dziewczyn, na dodatek obalilismy 1,5 l w0dy ;] picolo z rodzicami ^^ szampana i 2 wina. przedna zabawa przy gangsta czarnym rapie ;)

Edytowane przez pawelekmal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

caly wieczor chodzilismy spizgani ziołem ...

a wlascicieli nie widzieli tego albo niechcieli ;]

potem wlasciciel postawil 3x0.7 .. i jechana ..

jakies drinki itp ..

Tak zaczynac nowy rok ;P Ja odlozylem weed na rozpoczecie nowego roku bo w tym poprzednim moje pluca strasznie ucierpialy od tych gibonow ;p W tym roku tylko 0,7 peklo :lol: impreza w akademcu rzadzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko sylwek był tylko szkoda bo już o 2 w nocy dla mnie się skończył, było nas 3-ech do 23 u kumpla na chacie obaliło się każdy po 5 piw potem droga na miasto i czekanie na wybicie godz 12, potem to juz całkowita masakra każdy na głowę po ruskim szampanie i to już był koniec zabawy 3 zgony, 2 w nocy i do domu <_<

A to zapis rozmowy z gg z moim kumplem po wróceniu do domku (ja to adik) :-P

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Adik 2:22:51

lkohilik:D]

maikelll 2:23:04

lkohilik:D] hahaah nausdcz eiv pisac

maikelll 2:23:15

kuew

maikelll 2:23:20

ja peordle

maikelll 2:23:29

5 [owa _+ 3 szmaany

Adik 2:23:29

pies mi nasrał w pokoju :D

maikelll 2:23:39

hjehehehe to [popszrpczatadz

maikelll 2:23:53

uewa ale sie najebslem

maikelll 2:24:06

asjkbdnfjd kuwa

maikelll 2:24:10

fja pwrdole

Adik 2:24:15

hheehheh ale piszesz "D

maikelll 2:24:20

hehhea ty

Adik 2:24:21

:D

maikelll 2:24:24

;d

maikelll 2:24:26

jue

maikelll 2:24:28

kuwa

maikelll 2:24:33

kyew

maikelll 2:24:36

hhhe

maikelll 2:24:42

j JSESRME NAJEVY

Adik 2:24:50

:D:D na[ciach!]y

maikelll 2:24:52

dorbr TERAPISZE OBNREKKIE

maikelll 2:24:59

jetexm janebany

Adik 2:25:04

hahahahahaha :D

maikelll 2:25:34

ni psock

maikelll 2:25:39

niecpsuj

maikelll 2:25:43

nie spuj'

maikelll 2:25:46

nie [psj

maikelll 2:25:49

mie sp[ij

Adik 2:25:50

ahahaaha]

maikelll 2:25:52

nie s[ij

maikelll 2:25:56

nie spij

maikelll 2:26:01

iiioooooooooo ;d

Adik 2:27:16

artur spawał jeszcze pod kaufem :D

maikelll 2:27:24

hehehehaajajaja

maikelll 2:27:29

maskar

maikelll 2:27:49

juteov edzi posmeiwisko na gg

maikelll 2:28:00

masdkara

maikelll 2:28:03

kuewa

maikelll 2:28:47

maskara]

Adik 2:29:24

jheehhehehe narx :D ide spac :D

maikelll 2:29:39

heheeheh narx

maikelll 2:29:41

do jutra

maikelll 2:29:49

baahahahh hehehvmaskara

maikelll 2:29:53

5pviawa

maikelll 2:29:58

+,3cszampany

maikelll 2:30:07

hahahah saryt preniek onia wlai

maikelll 2:30:16

artir pewnie konia wlai

maikelll 2:30:19

oo;f

maikelll 2:30:28

herhehhehhhehhhhhherjhdgkjdf

Adik 2:30:32

buhahahahhaahaha

maikelll 2:30:35

hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaa

maikelll 2:30:39

ccdx.

Adik 2:30:41

idz spac na[ciach!]cu :D'

Adik 2:30:43

cyaaa

maikelll 2:30:45

okkkk nrx

maikelll 2:33:29

hahahaRTIT SPwd;

maikelll 2:34:07

wyczzwwialem czylo arutro spawakl

maikelll 2:34:16

eeeeeeeeeeeee

maikelll 2:34:20

kuwa ide dspv

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam doniesienia z Krakowa :) Impreza pierwsza klasa. Takie masowe imprezy mają swój klimat, a szczególnie na krakowskim rynku :D

Moim zdaniem impreza trochę za szybko się tam skończyła ale i tak warto było pojechać. Zawartych nowych znajomości tyle co podczas wszystkich imprez w jednym roku razem wziętych :D Praktycznie 2 z 3 spotkanych ludzi spoza Krakowa. Magia podczas odliczania i toastu po wybiciu północy niesamowita... o wychodzeniu z rynku po zakończeniu lepiej nie mówić ogólnie cieszę się, że żyję ;)

Kraków podczas sylwestrowej nocy jest bardzo zatłoczony i wszędzie można spotkać kolejnych... i kolejnych toastowiczów :) Mały Rynek rządzi :D Polecam przygotowane wcześniej grzańce w termosach w ilości duuuużej, potrafią rozgrzać i "dokopać", poza tym standardowo czysta musi być.

Jedyny minus imprezy to wszechobecny syyyyyf po zakończeniu - nie da się iść ulicą nie deptając po poczaskanych flaszkach, puszkach czy innych śmieciach. No i to, że niektórym ludziom totalnie odwala i wychodzą z domów tylko po to, żeby robić zadymy... I to w noc sylwestrową, wtedy kiedy wszyscy wszystkim ślą życzenia i wszyscy powinni się łączyć i byc ponad podziałami :)

Hehh ogólnie to jeszcze do teraz mam ubaw z tego co wczoraj się działo, kto nie był niech spróbuje za rok. Ja juz wiem, że w przyszłym roku wbijam do Wrocławia na rynek :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wypilem skrzynke piwa z moimi 2 szwagrami :>. Bo co tez ich Zony i moja girl moga duzo wypic :). Razem sumujac wypily 2 piwa ;]. Takze spooOro zostalo dla nas ;] + o,5 bols*a, 1 litr kadarki, i szampan ;]. Malo miejsca u siostry w bloku bylo na parkiecie do popisow breakdance :lol:, ale spoko, wyrabalismy z 4 pietra przez balkon choinke razem z ozdobami i bylo luzz :D :lol:.

Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi impreza szla niewiarygodnie udanie, byłem w stanie akurat żeby się bawić poznałem kupe nowych ludzi bo generalnie znałem tylko 3 osoby na imprezie i wszytko szło cacy dopóki nie zaczełem z taka jedną Basią :P, no i był pięknie kolorowo aż nie wierzyłem że w końcu mi się uda sylwek tak jak tego chce, ale potem się coś ucieło nie wiem dlaczego w kazdym razie zaniechała wszelkich kontaktów ze mną tłumacząc że jest po ciężkim związku a ja trochę za młody jestem itd ;/ więc usiadłem z nowo poznanym kolegą i żeśmy zakończyli sylwestra pijąc do 6 rano ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopóki nie zaczełem z taka jedną Basią :P, no i był pięknie kolorowo aż nie wierzyłem że w końcu mi się uda sylwek tak jak tego chce, ale potem się coś ucieło nie wiem dlaczego w kazdym razie zaniechała wszelkich kontaktów ze mną tłumacząc że jest po ciężkim związku a ja trochę za młody jestem itd ;/ więc usiadłem z nowo poznanym kolegą i żeśmy zakończyli sylwestra pijąc do 6 rano ;]

I to się nazywa udany sylwek B-) , to ile ta Basia miała ? xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łuaa... mi to jak sie przypomni sylwester to az mnie zaczyta telepac od samej ilosci alkoholu ;) sylwek byl bardzo udany... w super gronie... szkoda tylko ze spalil mi sie jeden kanal we wzmacniaku.. ale co tam ;) aha.. wie ktos ile moze naprawa tego ksoztowac w unitrze trawiata 2x35W? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to się nazywa udany sylwek B-) , to ile ta Basia miała ? xD

24 lata pani magister ;] ja szczeniak do niej bo mi dopiero oczko poszło ;]

a sylwester być raczej lekko zakrapiany do momentu kiedy się zbliżał kres imprezy i wszyscy zbierali się do snu to ja musiałem coś mocno nassenego wypić ;]

Edytowane przez MaKaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi