poca Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Hyh, a ja mam wolne na uczelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity120 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 A ja mam wolne na uczelni aż do poniedziałku :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja po sylwestrze dotarłem na półtora dnia do szkoły i resztę czasu do tej pory spędziłem w domu :/ Choroba posylwestrowa mnie dopadła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 huh, to jakie plany panowie na sylwestra 2008/2009? ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Tym razem krakow, domek w zakopanym lub jakis bal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 mysle ze nastepny sylwester bedzie juz w krk :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 naje.ka z najlepszymi kumplami + ( jakies panny) na łące.Moze byc ciekawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Mam pytanie odnosnie sylwestra... w jakich miejscowosciach szukac tanich noclegow w gorach? Dzwonilem juz chyba wszedzie jesli chodzi o Zakopane i okolice, tylko w paru miejscach wolne pokoje. Czy mozecie polecic inne miejsca/miejscowosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Mhm, kolejny sylwestr się zbliża, jak tam panowie, jakieś plany? jak nastroje, ochota na zabawę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Pewnie święta i sylwestra spędze na morzach i oceanach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) U mnie jest kilka opcji, albo wynajmujemy jakąś chałpę z kumplami i biba, albo idę z kumplem (jako para) na jakąś imprezkę. Ewentualnie u kogoś w chałpie, oczywiście nie na krzywy ryj ;). Niestety panienek brak jakoś, poprostu się nie przelewa ostatnimi czasy. Tak w ogóle to od 24.12-4.1.09 mamy przestój w pracy :). A może ktoś jest z Sosnowca i okolic i coś zaporoponuje? Po kilku głębszych, nawet i bez, zawieranie przyjaźni to bułka z masłem. Edytowane 28 Października 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Pewnie jak zwykle przyjdą kumple, albo my do kumpla i coś będzie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 W tym roku ambitnie. Jakiś bal ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Mam pytanie odnosnie sylwestra... w jakich miejscowosciach szukac tanich noclegow w gorach?W Aspen :twisted: Mhm, kolejny sylwestr się zbliża, jak tam panowie, jakieś plany? jak nastroje, ochota na zabawę?Jak od paru lat tak i teraz planuje spedzic Sylwka w jakiejs europejskiej stolicy, a w ktorej, to sie jeszcze zobaczy. Najwyzej pojedziemy na rympal i juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 U mnie jest kilka opcji, albo wynajmujemy jakąś chałpę z kumplami i biba, albo idę z kumplem (jako para) na jakąś imprezkę. Ewentualnie u kogoś w chałpie, oczywiście nie na krzywy ryj ;). Niestety panienek brak jakoś, poprostu się nie przelewa ostatnimi czasy. Tak w ogóle to od 24.12-4.1.09 mamy przestój w pracy :). A może ktoś jest z Sosnowca i okolic i coś zaporoponuje? Po kilku głębszych, nawet i bez, zawieranie przyjaźni to bułka z masłem. :-| Ja wolę nie planować, jak zwykle spontan. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 (edytowane) 2006/2007- Warszawa 2007/2008- Wrocław 2008/2009- Kraków :razz: @ 4 kumpli Edytowane 30 Października 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...