Gość Kaaban Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 5 stron dyskusji o jakimś niszowym komunikatorze który rozsyła syf po całym necie LOL. GG używają dzisiaj chyba tylko 11'latki w kafejkach internetowych.............żalniestety zdziwił byś się ile osób tego niestety używa, co zmusza m. in. mnie do posiadania nr gg chociaż wcale tego nie chcę... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 GG używają dzisiaj chyba tylko 11'latki w kafejkach internetowych.............żalI studenci niektórzy elektroniki i telekomunikacji, ja i pare osób co znam ze swojej grupy używa gg 6.0 i nie narzekają, ja też nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Na temat komunikatorow jest odpowiedni temat w innym dziale :-P A zeby nie bylo ot to dodam ze dzis tez dostalem tego z "wvwief.info" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDiablo Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiadomość #1 : www.hsqvyrpzeh.info/daueou.jpg Wiadomość #2 : www.hsqvyrpzeh.info/uyudbb.jpg Wiadomość #3 : www.hsqvyrpzeh.info/ewafwc.jpg Przesłane od GG# 6145557. Naiwniak, myślał że otworze, a dostał prezent świąteczny w postaci dodania do mojej ulubionej listy :lol: To mój pierwszy raz. :D Używam Tlena. polecam wtyczke za'ha'dum i jej odpowiednie skonfigurowanie zwykly smiertelnik nie przejdzie przez to B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Heh nie zauważyłem tego tematu w "gorącym okresie" trojana a teraz go przewertowałem od początku do końca. Oj wtedy dostawałem różne linki ale najczęściej z googlami. Byłem twardy nie klikałem na to :D . Ale nie wiem czy to zauważyliście, że osoba wysyłająca zasyfiony link nagle robiła się niedostępna bo tak sprawdzałem paru ludzi od których najczęściej dostawałem te linki ( A ile razy prosiłem aby zeskanowali a w najgorszym razie sformatowali dysk bo czytałem, że ten trojan nieźle rozwalał dysk. Oczywiście te osoby nic nie robiły sobie z tego i nadal te stronki od nich przychodziły.Ech nie ma to jak nie wiedza i brak odpowiedzialności :mur:) . Ale wracając do wysyłania tych linków w momencie kiedy ta osoba robiła się niedostępna zastanawiam się czy ten trojanek potrafił kontrolować GG bo czasem się pytałem się czy dana osoba była na GG to mówili nie mimo że byli dostępni. Hmmmm. To tylko moje przypuszczenia o kontroli kontem danym GG przez trojana ;) Narazie dałem se spokój z GG i przesiadem się na AQQ ale chyba aby uniknąć nie potrzebnych problemów trzeba będzie do neta dać jakiegoś Linuxa B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 a mi sie dzisiaj pierwszy raz to przytrafilo, a juz myslalem ze mam cos z siecia ;D o dziwo na mirce ;O i nic nie otwieralem, jesli juz do IE sie samo otworzylo... freeAntyvir nic nie widzi, ad-aware tez co ciekawe, od 3 dni mam blue screena miedzy godzina 3, a 8 rano (nie wiem dokladnie o ktorej bo spie:P dumpa nawet nie zapisuje ;O) po prostu ze "aplikacja wymagana do poprawnej pracy systemu zostala zamknieta" LOL a najlepsze jest to ze zaczelo sie tak dziac po instalacji autopatchera - no to połatałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Widocznie w ap cos sie instaluje co nie dziala tak jak powinno. Ale nie wiem, co tam siedzi bo korzystam z wlasnego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Dopiero zauważyłem ten temat :rolleyes: Jakiś czas temu dostawałem regularnie od tylko jednej osoby (mamy siebie na listach) różne rzeczy: zdziwiło mnie www.google.com/url?sa=L&q=%68%74%74%70%3A%2F%2F%77%77%77%2Eiquackquack%2Ecom/computer16373%2EphpPotem już dostawałem tylko i wyłącznie wiadomości w stylu yewduu <niedowiarek>...<winko> deficu...<tak> uyodue...dweebw:)itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Widocznie w ap cos sie instaluje co nie dziala tak jak powinno. Ale nie wiem, co tam siedzi bo korzystam z wlasnego programu. sukces, po odsyfieniu - dzisiaj rano tylko mi gg rozlaczylo zamiast blue screen'a ;) a po chwili stracilem net - restart i jest ok, dziwne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 sukces, po odsyfieniu - dzisiaj rano tylko mi gg rozlaczylo zamiast blue screen'a ;) a po chwili stracilem net - restart i jest ok, dziwne Marcin, sprawdzałeś highjack this ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 a ja otwieram wszystko :) Polecam linuxa + kadu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Dostałem na GG linka www.*zehnders.*org/*ouyouy.*php ... tylko że nie raz czy 5, dostaje to pierd*lone [ciach!]o co 1 SEKUNDE od różnych osób, później przerwa i znowu seria. W życiu nie byłem tak wnerwiony na lamy używające GG. Jak ktoś ma miesiąc PC to można mu wybaczyć, ale żeby normalny user takiego shitu uzywal?:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 no to powiedz ludziom żeby antyvirem sprawdzali kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Marcin, sprawdzałeś highjack this ?? tak, sprawdzalem - dzisiaj rano znowu blue screen, wiec zrobilem formata i dobrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) 15:42:12 Bandito (GG# xxx) coś o Polsce http://www.helffrich.net/polska20494.php 11:07:09 GG# 6256531 wybuch w niemczech www.supercqb.com/material_2006_19_11_20034.html 11:06:58 Jarek (GG# xxxx) wybuch w niemczech www.supercqb.com/material_2006_19_11_22192.html Dodam tylko ze nie pamietam kiedy ostatni raz rozmawiałem z tymi numerami :| Edytowane 1 Marca 2007 przez Wodnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanDiego Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 ja dostaję od różnych numerów NA RAZ jakieś dziwne wiadomości typu: krystian krystian krystian, albo nupku xD albo manelu co robisz. Otwieram jedną wiadomość i jest 10 następnych. Co najmniej tak 2x dziennie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 widać jakiś pseudo kumpel ma twój numer gg i założył sobie nowy i cie spamuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Mialem to samo. W jednej sekundzie naliczylem 92 identycznych wiadomosci w ciagu sekundy od nieznanych. Powtarza się taka fala co jakis czas <_< Edytowane 2 Marca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 To zaznaczcie sobie Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych i po sprawie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 To zaznaczcie sobie Nie pokazuj wiadomości od nieznajomych i po sprawie..no co Ty taka gwiazda jak MaSell nie mogła by sobie na to pozwolić, przecież do niego pewnie codziennie pisze ktoś w jakieś ważnej i "Zawodowej" sprawie :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 no to inne rozwiązanie.. dostęp na hasło... :) jak ktoś chce pogadać wpilnej sprawie to wpisze haslo... jak nie to nara... (konnekt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Tez to dostaje ciagle. Ale teraz jest ciekawy motyw nie mozna sie zalogowac bo pisze ze podaje zle haslo :) i to na kazdym nr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Tez to dostaje ciagle. Ale teraz jest ciekawy motyw nie mozna sie zalogowac bo pisze ze podaje zle haslo :) i to na kazdym nr. Mi prawie serce stanelo, myslalem ze ktos mi wykradl gg ;D na szczescie kolega ma to samo i jak widac kazdy... uFFF ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Korzystam z tlena a wywala mi komunikat że hasło nie dobre - mam się bać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Raczej nie, bo mam dokładnie to samo na 3 numerach. Pewnie coś z serwerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) Ta, GG sie znowu zj...ało :/ haslo niepoprawne - nawet przywrocilem kopie zapasowa i nic; czyli cos u nich <_< Edytowane 5 Marca 2007 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Padło GG, strona i wszystko co tam mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ile jeszcze razy zameldujecie stan waszego gg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...