krisfour Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam. Muszę złożyć znajomemu komp. Ma on służyć głównie do gier. Znajomy przeznacza no to 1500-2000zł (bez monitora). Ja zawsze miałem procka intela, ale kumpel poradził mi żebym złożył na AMD (że podobno bardziej wydajny i ma mniejszy pobór mocy). Mam do wyboru Intel Pentium 4 3.0 lub AMD Athlon 64 3000+ lub 3200+ /S-AM2. I tu mam problem? Który? Ja nie gram (no może czasami ;) ) i nie mam pojęcia, który bedzie lepszy jeżeli chodzi o gry. Co poradzicie? Karta jakiś GF 256MB do tego. Oczywiście za jakiekolwiek informacje dotyczące kart i procków będę wdzięczny. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 procke bym wybrał na twoim miejscu intel E6300 ale płyty są troche drogie a masz mało kasy na to...a to ma być do nowych gier czy troszke starszych?? bo Gothic 3 na kompie z 2k ci nie ruszy za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jakbys sie rozejzal po forum zamiast tworzyc temat to mialbys zestaw za 2k :arrow: Zestawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Z tych dwóch to AMD , Intel dopiero od Conroe jest dobry do gier . A tak pozatym , jak powiedział Orgiusz , masz gotowy zestaw za 2 000 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...