Maniakalny Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) nie chcialem zaśmiecać topicu o autokaskadzie więc zakaladam nowy w przyszłym tygodniu pojawi się zapinka na wszystkie karty graficzne (również G80) pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 nie znam sie na FC ale zapinki wygladaja swietnie ;) co to jest za material? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 To jest tzw. "enclosure" czy tylko sama zapinka? daj jakies fotki na evapie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Materiał to PCV. Zapinki wyglądają wyśmienicie podobają mi się te kanciaste ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 To jest tzw. "enclosure" czy tylko sama zapinka? daj jakies fotki na evapie :Dtzw enclosure ale dwu częsciowy ;)(tulejka + zapinka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 A są kanciaste backplaty ? ;] Z czego będą te na grafy ? z alu ? czy z pcv ? i jak będą wglądać :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie wiem czy to ja źle widze czy co, ale powieszchnia tego pcv jest strasznie "parchata", a nie tak ja zawsze lekko chropowata, to było zamierzone czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 A są kanciaste backplaty ? ;] Z czego będą te na grafy ? z alu ? czy z pcv ? i jak będą wglądać :-P :Dbędą kanciate backplaty, zapinki na grafe będą ze specjalnego tworzywa Nie wiem czy to ja źle widze czy co, ale powieszchnia tego pcv jest strasznie "parchata", a nie tak ja zawsze lekko chropowata, to było zamierzone czy jak ?tak kanciate zapinki mają "parchatą" powierzchnie (jakies PCV złe mi dali <_< ) ale jest to ledwo widoczne reszta jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 bo te co zawsze byly odemnie, stad ta roznica, pewnie u mnie dostalem lepszej jakosci spienione pcv niz "prawie nowy"Ahhh tak, to pewnie za sprawą etylenu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 zapinki chlopcze mialem 5 miesiecy przed etylenem, jedno na drugie nie mialo wplywu <_< ja bym glosowal ze chodzilo o etylen :P a zapinki jak zapinki......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 noo zapinki prezentują się piknie :> chyba czas o fc pomyśleć :) szkoda jednak że nie prezentuje się w budzie tak łąnie jak wc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Mnie sie podobają. A jak z ceną kompletu z oringiem tym czerowym i bp do tego śruby, wsio bez evapa poprostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie wiem czemu sie czepiają niektorzy tych zapinek, są OK. co to ma za znaczenie, czy powierzchnia jest taka czy sraka, prawie tego nie widać, przeglądacie sie w zapinkach ? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 zapinki chlopcze mialem 5 miesiecy przed etylenem, jedno na drugie nie mialo wplywu <_<Widze , że jednak nie załapałes. Chocby to była idealna kopia twojej zapinki która byłaby idetyczna pod względem wymiarów, chropowatości materiału i wszytkiego to i tak twoja lepsza... Owszem, Mania miał kilka wpadek, ale ostatnim czasem znacznie poprawił jakość swoich produktów i sprzętu jaki sprzedaje i teraz mało co jest juz prawie nowe ;) Nie wiem czemu sie czepiają niektorzy tych zapinek, są OK. co to ma za znaczenie, czy powierzchnia jest taka czy sraka, prawie tego nie widać, przeglądacie sie w zapinkach ? :|Ja sie nie czepiam, po prostu pytam. Lata mi to koło rzyci, jak dla mnie to może byc nawet w prazki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ostatnimi czasy to az strach cos skomentowac w tym dziale forum ...ja osobiscie juz sie raczej boje tego robic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) dodatkowe smaczki :lol: przy robieniu tego zielonego gosc sie spieszył i źle wrzucił projekt na laser i w efekcie ułamał sie jeden listek :/ , ale przynajmniej tyle ze za free go dostalem Edytowane 1 Grudnia 2006 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 Spoko, ale wzór lekko...kiczowaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 lol :D mogły by być troche grubsze te "grile" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 fajny grill, klimatem pasuje do mrożnego fc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 nowe backplaty na CPU i GPU materiał to dibond 2-2,5mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 :zonk: pełne pro :) coraz lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 ładnie ładnie, ale nie gratuluje bo jakbyś to wystrugał w piwnicy dremelem byłbyś kozak :P A projekt do odpowiedniej firmy to sporo ludzi może zanieść ; ] Ale pomysł dobry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 To czego sporo ludzi jednak nie zaniesie ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 To czego sporo ludzi jednak nie zaniesie ? ;)Nikt nie potrzebuje takiej ilości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 To czego sporo ludzi jednak nie zaniesie ? ;) bo jak mi krzykneli 46zł za sztuke przy zamowieniu 10ciu to powiezialem papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 nowy dizajn jak wam sie podoba ? bo mnie nie zabardzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) nie zabardzo mógłbyś wymyśli inny kształt bo to wygląda jak prostokat z doklejonymi kółkami, naprzykład jakieś niestandardowe wzięcie z boku np półkole albo zapinka w kształcie sześciokontu będzie bardziej elo pro młodzieżowo :mrgreen: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie jest zly bo nie zajmuje nie potrzebnie miejsca (nie jest za szeroki), tylko z drugiej strony mam nadzieje ze te uszka wytrzymaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 bo jak mi krzykneli 46zł za sztuke przy zamowieniu 10ciu to powiezialem papa. Czyli widzisze że jak popatrzysz na to z perspektywy kosztów to już nie każdy może sobie ot tak zanieść :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 W mordę zajebiście, :blink: zapytaj kolesia ile kosztuje taka frezarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...