bozar Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 witam mam mozliwosc kupienia laptopa z USA(znajomy niedlugo wraca) i prosilbym o jakies porady, bo nigdy na sprzecie przenosnym nie pracowalem i zwyczajnie sie na tym nie znam:/ komputer ma byc glownie do pracy, filmow i muzyki, wiec zalezy mi na dobrym i duzym ekranie oraz w miare mozliwosci dobrych glosnikach(nie wiem jak ta sprawa przedstawia sie w laptopach), grac na nim raczej nie bede(do tego mam stacjonarny). oczywiscie stawiam na funkcjonalnosc a niekoniecznie na osiagi. bardzo prosze o jakies sugestie... i od razu pytanie - czy laptoty kupiopne za wielka woda moga byc servisowane w polsce? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zastanów się nad którymś z Inspironów od Della 6400 (LCD 15,4") lub 9400 (LCD 17"). http://www.dell.com/content/products/categ...;l=en&s=bsd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...