Blade Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam jedno zasadnicze pytanie: czy ktores serie 1700xp zero-trzynastek z rewizji b0 maja fabrycznie odblokowany mnoznik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Hm... KAZDE? :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam jedno zasadnicze pytanie: czy ktores serie 1700xp zero-trzynastek z rewizji b0 maja fabrycznie odblokowany mnoznik? bodajże wszystkie maja odblokowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 raczej wszystke:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 narazie nie słyszałem o nie odblokowanej serii..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No to szybkie pytanie [zanim ktoś zamknie topic]: Czy ten proc wymaga czegoś specjalnego od płyty głównej?? [np.napięcia?] Czy jak mam płytę na której chodzi 'zwykły' A1700+ to tej 0,13 też pójdzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No to szybkie pytanie [zanim ktoś zamknie topic]: Czy ten proc wymaga czegoś specjalnego od płyty głównej?? [np.napięcia?] Czy jak mam płytę na której chodzi 'zwykły' A1700+ to tej 0,13 też pójdzie??Nie przejmuj się :) Wszystko OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No to szybkie pytanie [zanim ktoś zamknie topic]: Czy ten proc wymaga czegoś specjalnego od płyty głównej?? [np.napięcia?] Czy jak mam płytę na której chodzi 'zwykły' A1700+ to tej 0,13 też pójdzie?? Oczywiście . To czy dany procek będzie chodził/niechodził zależy jedynie od slotu . Jeśli masz płyte na slot A to wszystkie Athlony XP będą ci chodziły niezależnie od technologii wykonania ( 0.22 , 0.18 , 0.13 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No to szybkie pytanie [zanim ktoś zamknie topic]: Czy ten proc wymaga czegoś specjalnego od płyty głównej?? [np.napięcia?] Czy jak mam płytę na której chodzi 'zwykły' A1700+ to tej 0,13 też pójdzie?? Oczywiście . To czy dany procek będzie chodził/niechodził zależy jedynie od slotu . Jeśli masz płyte na slot A to wszystkie Athlony XP będą ci chodziły niezależnie od technologii wykonania ( 0.22 , 0.18 , 0.13 ) no chyba socket A............... (slot A .......... hehehe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie zgodze sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie z socket A, ale zaczynajac od VIA KT133A!!! na VIA KT133 nie pojdzie zaden Antek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Marcin_gps:>> Chyba zartujesz, a nie pamietasz o antkach na fsb 200 ?? :lol: Nie uogolniajmy, czas pokaze;) Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie zgodze sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie z socket A, ale zaczynajac od VIA KT133A!!! na VIA KT133 nie pojdzie zaden Antek nom .... racja........... chociaz niepelna....... antek pojdzie na tekiej plycie tylko ze z fsb 100 , no max 110......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 no to ciekawe bo mnie chodzil na 135 Mhz ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie popadajmy w skrajnosc!!! na jednej plytce pojdzie, a na innej juz nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie zgodze sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie z socket A, ale zaczynajac od VIA KT133A!!! na VIA KT133 nie pojdzie zaden Antek nom .... racja........... chociaz niepelna....... antek pojdzie na tekiej plycie tylko ze z fsb 100 , no max 110......... wez sie nie osmieszaj! co powiesz na Abit KT7 na KT133 i AXP 2.1+ AIUHB @2300mhz? 23x100! piszcie na mnie kawałki i tak was zniszcze skitem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie zgodze sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie z socket A, ale zaczynajac od VIA KT133A!!! na VIA KT133 nie pojdzie zaden Antek nom .... racja........... chociaz niepelna....... antek pojdzie na tekiej plycie tylko ze z fsb 100 , no max 110......... wez sie nie osmieszaj! co powiesz na Abit KT7 na KT133 i AXP 2.1+ AIUHB @2300mhz? 23x100! piszcie na mnie kawałki i tak was zniszcze skitem :) no i zajebista wydajnosc :lol: :lol: :lol: puste mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 na SOLTEKU SL75KAV chodza wszystkie XP-ki lacznie z 0.13 (chipset kt133a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie zgodze sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie z socket A, ale zaczynajac od VIA KT133A!!! na VIA KT133 nie pojdzie zaden Antek nom .... racja........... chociaz niepelna....... antek pojdzie na tekiej plycie tylko ze z fsb 100 , no max 110......... wez sie nie osmieszaj! co powiesz na Abit KT7 na KT133 i AXP 2.1+ AIUHB @2300mhz? 23x100! piszcie na mnie kawałki i tak was zniszcze skitem :) no i zajebista wydajnosc :lol: :lol: :lol: puste mhz puste nie puste zawsze lepiej i chłodniej niż 1.4Ghz :) TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie wiesz moze jak ustawic taki mnoznik na procu,bo przydaloby mi sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 A na MSI na kt266a nie idą za cholere Wiem sprawdzone więc nie mówcie że ida na każdej wyższej od KT133 :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wszystko pieknie...ino nie ten bios... jest q9, ma byc q91... oryginalna kostka dawno zdechla, a EPROM nieskory do wspolpracy...:] Jutro jade do gosci z programatorem, zarzuce q11 i wreszcie Athlon przestanie na biurku lezec (mam taka nadzieje)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 sorki ale ostanio niejestem w temacie tzn ze jak kupie xp 1,7 0,13mikrona to on ma odblokowany mnoznik?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A na MSI na kt266a nie idą za cholere Wiem sprawdzone więc nie mówcie że ida na każdej wyższej od KT133 :[ To kijowo... U mnie chodzi na tym chipsecie na plycie Shuttle'a, chodzilo tez na czyms takim jak Asrock, slyszalem, ze nawet na plytach slynnej japonskiej firmy Noname (sprzedawanych przez Minta) na kt266a chodzilo bez problemow... Cos nie tak z tym MSI albo moze trzeba wrzucic nowszy bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja slyszalem ze chodza na kt266 i nie powinno byc problemu. Wiec nie wiem jak jest w koncu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Heh na moim KT7A na ktorym 1800+ w 0,18 n chodzil bez problema proc w 0,13 sie sfajczył ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jeszcze 2 tyg temu miałem soltka i antoś 0,13m BO chodził w niej cały dzień. Sprawdź oznaczenie płyty - wersja F4 z q9 napewno zagra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no pewnie. przecierz nawet na kt133 pszuaczali ponoc... ;) wiec musi dzialac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...