ryba Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jak to będzie działało w miarę dobrze, to może bym się w jakiś weekend mógł wybrać do Szczytna (tylko ~50km ;) ) z ciekawym hardware za grube $$ :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://img184.imageshack.us/img184/775/matossf4.jpg :lol: tak, tak....wlewaj se :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Troche trzeba bylo pokombinowac, ale mamy z Masellem sprzetu ktory styknie na dlugi bench :D Mati kombinuj chlodzenie, bo mi juz od zalatwiania sprzetu witki opadaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 a jeszcze jedno zapomniałem o slhx na drugi stopień http://img456.imageshack.us/my.php?image=obraz008in1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 od muciek propan-butan Kali jeśc, Kali pić :lol: Składaj to szybciej i pokazuj bo ciekaw jestem jak ci to wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://img184.imageshack.us/img184/775/matossf4.jpg :o calkiem niezly arsenal - nie chce ci gdzies zginac ten Asus Striker Extreme i pamieci Cruciala ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 To nie jego ;) Ukradl fotke gosciowi, ktory przebil WR mojego celka o 1Ghz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 I paru innym Francuzom. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jakby nikt tam na końcu lol'a nie zauważył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ni i sie wydalo! Masell jest frazncuzem, a nie murzynem :P zeby nie bylo OT: fajna ta kaskada ( :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Kszonku ty jeszcze dużo nie wiesz Masell to Francuzki murzyn :D :D Dziś trochę pospawałem FOT na razie nie mam jutro mam nadzieję że już będzie koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://img64.imageshack.us/my.php?image=obraz0091dp5.jpg dobra jako tako koniec juz ale nie oceniac narazie wygladu bo została rzucona tak i nie jest jeszcze wszystko dokładnie poukładane nie mam jak odpalić gaz od ravena jeszcze nie doszedł a etylen bedzie dopiero po świętach. W tym tygodniu poukładam sprawdzę szczelność dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 KAskada odpalona :D narazie tylko na r507 po nowym roku etylen http://img104.imageshack.us/my.php?image=obraz014hj3.jpg http://img293.imageshack.us/my.php?image=obraz015zi1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=obraz016fe4.jpg http://img84.imageshack.us/my.php?image=obraz017qi0.jpg http://img165.imageshack.us/my.php?image=obraz018vz7.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 zainwestuj w aparat i termometr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 hehe :D ano masz racje :D w styczniu mam zamiar kupić nareszcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 No to -100 zaliczone ledwo ale zaliczone niestety foty nie mam bo nie sadziłem ze etylen od luka dzis dojdzie wiec nic nie pozyczałem :) w wolnej chwili pozycze aparat i odrazu wrzuce na forum fote. Podziekowania wielkie Dla LUKAXE i RAVENA Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2007 A to idle czy load ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Load 500W :lol: no jasne ze idle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) taaak :lol: :lol: myslałem że ze 666 :E diabelsko mocny, to czekamy na load jakiś :mrgreen: Edytowane 16 Lutego 2007 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam mam problem nie wiem co jest kaskada nie chodzi jak powinna normalnie waliła -100 a teraz ostatnio zauwazyłem ze wali na -50 i dalej nie chce co jest cisnienia sa takie jakie były szczelna jest i nie wiem co jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 zamarza? cos się zatkało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 a ja bym jednak obstawil ze ulatuje ten etylen ;) dobij troche i sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no własnie dobiłem i tak samo :/ nic ;/ cisnienie tłoczenie 19 bara ssanie 0,3 bara i krude ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Problem ze skropleniem? Ale wez jaka zimna masz ssaca dalej, luke mial podobny problem, ze ssaca w polowie byla zimniejsza od parownika, jezeli dobrze pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 (edytowane) ale to wtedy evap byl z[ciach!]y i wszystko wrzalo nad nim, ostatnio u wawrocha bylo ok...hmm, dziwne Edytowane 20 Lutego 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 To było tak kaskada chodziła jak porabana ssaca i wszystko było zaszronione az armaflex sie zrobił bardzo twardy z evapa para leciała -104 było i wyłączyłem po zabawie włączam ponownie po upływie ok 3h i już nie działała jak powinna było 17 bara na tłoczeniu wiec dodałem etylenu do 19 i tak to nic nie zmieniło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Wilgoć. Spróbuj ją dziś odpalić jeszcze, jak bedzie to samo, to trzeba odzyskać etylen + zrobic głęeeebokąą próżnię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 a czym tak wogole proznie robisz? aha i jeszcze takie pare pytan: 1. jakie dlugie masz kapilary na obu stopniach 2. po co takie dlugie slhx i inter stage hx? PS. sprawdz solenoid, ja ze swoim mialem male problemy, nie oddzielal idealnie ssania od tloczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 No to tak kompresor którym robie to Danfoss fr8.5g 1.KApilare na obu stopniach to 2,4m 2. Hx wymieniam teraz na płytowy a slhx Luke mówił ze sa akurat. Ale chyba znalazłem przyczyne bo z dusepheater kapało troche oleju ale dziwne bo cisnienia cały czas takie same były teraz zaspawałem to i jeszcze raz nabije. i zobaczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 PS. sprawdz solenoid, ja ze swoim mialem male problemy, nie oddzielal idealnie ssania od tloczenia. jakiej firmy był ten solenoid ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 jakiej firmy był ten solenoid ? hgw :P wygladal jak nowy, bez zadnych nazw, dostalem go po zrobieniu kaskady i to byl drugi solenoid jaki mialem w rekach i przeciekal, wiec dalem sobie z nimi spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...