Lazi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam! Założyłem ten temat, ponieważ nie wiem jaki procesor wybrać do płyty głównej MSI 648 MAX... Myślę nad jakimś 3,06GHz COŚ TAKIEGO MOŻE?, jednakże nie wiem czy to ruszy na mojej mobo... Proszę zwrócić również uwagę na technologię 0,13u - na swoim P4 1,9GHz mam 0,19u. Nie znam się na tym zbyt dobrze, dlatego zwracam się z prośbą o doradztwo:) Pozdrawiam, mateusz2202 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Nie lepiej sprzedać i kupić coś na s754/939?? Szybciej będzie na pewno, i taniej powinno wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Racja:) 100zł do MOBO, 100zł do procka dopłacić i mam całkiem niezły sprzęt;) WIELKIE DZIĘKI YogiCK:)) A jak to jest z tymi technologiami 0,13u i 0,18u? Tak na marginesie to czy 0,13 ruszyłaby na mojej mobo, bo jestem z tego zielony :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Powinno ruszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...