Qx's Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Mam problem z mp4 playerkiem po próbie zmiany softu przezemnie przestał się włączać i przestałą widzieć o winda. Prawdopobobnie wyczyściłem w nim pamięć całą ale nie jestem pewny w moim mieście nie ma servisu kóty się bawi w tego typu naprawy. Więc moje pytanie gdzie w wawie albo lublinie moge znaleść dobry servis który się tego podejmie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Masz na niego gwarancje?? Jeżeli tak, to oddaj żeby naprawili. Jeżeli nie, to daj sobie święty spokój i kup coś normalnego, a nie jakiś szitowy mp4 player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Długa historia zostałem wrobiony na 400 zł i teraz chciał bym żeby to coś przynajmniej działało żebym mógł to sprzedać więc wole poszukać jakąś złotą rączke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Długa historia zostałem wrobiony na 400 zł i teraz chciał bym żeby to coś przynajmniej działało żebym mógł to sprzedać więc wole poszukać jakąś złotą rączke.Pewnie miał to być "super hiper markowy Ipod na podzespołach Samsunga"?? Inteligence uber alles :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Teoretycznie miał to być Ipod nano 8GB natomiast jest coś z obudową ipodową i nie chce teraz działać więc miło by było jak by ktoś polecił jakiś servis to bym przynajmniej miał coś działającego. W końcu się nie zastrzele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Ipod 8GB za 400zł :mur: Myśl że logicznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Dobra to nie temat o mojej głupocie bo już dostałe lekcje za 400zł więc prosze o pomoc z Servisem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 poguglaj troche pewnei znajdziesz gdzies instrukcje jak się to awaryjnie flasciach!e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...