oliwer21 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Witam chciałem się dowiedzieć czy miał ktoś to mobo i czy może opisać jak się ona sprawuje, jakie osiąga fsb, bo ostatnio czytałem reckę na tomshardware o 7 płytkach na p965 i wygrała w większości testach, a 530zł to nawet kuszące. Edytowane 20 Listopada 2006 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Niezla wydajnosc na nominalnych ustawieniach. Czasem szybsza nawet od drozszej MSI 975X PLatinum. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware...platinum/9.html Na pewno nie jest tym co chcialoby sie do krecenia :) Wycisneli max stabilne FSB 366MHz. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware...latinum/11.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam niechce was martwic ale nie ma cie racji co do msi na 975 na tej mobo osiagniecie nie 366 a 420 i wiecej spojscie na temat o msi na 975 na sa moje osiagi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam niechce was martwic ale nie ma cie racji co do msi na 975 na tej mobo osiagniecie nie 366 a 420 i wiecej spojscie na temat o msi na 975 na sa moje osiagi :lol: Taaaa wszystko fajnie tylko zwroc uwage na jakim procku te 366 zrobili. Poza tym czy ktos tu napisal, ze ma fajne OC? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 rzeczywiscie nie zauwazylem moj blad ale jak na ta plyte to cienko pozdrawiam rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...