Sens Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam czy zwykla kamera internetowa bedzie plynnie dzialac na takim sprzecie?: Pentium lll 450mhz 256 sd ram grafika zintegrowana ~4mb lub 8 :P win xp pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Powinna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 No nie wiem. Trochę za słaba grafika i za słaby procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 a windows Ci działa na 4mb karcie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Pelzak a czemu nie? Na S3 2MB PCI tez chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 S3 2MB PCI mam na wszelki wypadek a na niej xp chodzi bez problemu nawet 1280/1024 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Powinna chodzić, a jak nie to można podkręcić proca. :twisted: :twisted: :twisted: Edytowane 21 Listopada 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) a jak :D jasne ze podkrece :D Edytowane 21 Listopada 2006 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Pelzak a czemu nie? Na S3 2MB PCI tez chodzi ;) nie wiem.. raz włożyłem s3trio 3d/2x 4mb to przesuwane okna się rysowały na moich oczach :D - no ale nie miałem sterów wtedy do karty i leciało na defaultowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Pelzak u mnie takich anomalii nie bylo na dwumegowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Pójdzie... ja na P3 500 i 192 MB ram do tego Matrox G400 podłączałem kamerę Labtec i był płynny obraz. Edytowane 25 Listopada 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Matrox chyba ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Taa ;) Mój błąd juz poprawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 nie wiem.. raz włożyłem s3trio 3d/2x 4mb to przesuwane okna się rysowały na moich oczach :D - no ale nie miałem sterów wtedy do karty i leciało na defaultowych :)Przecież jak nie zainstaluje sterów od nvidii to na moim GF 6600GT jest tak samo, więc nie wiem co w tym dziwnego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...