dadziuk Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witajcie! Od dzisiaj posiadam n-ke i zastanawiam się jakim sposobem połączyć ją do telewizora. Aktualnie oba urządzenia połączone są przez kabel euro-euro jednak chciałbym wykorzystać złącze HDMI lub YPbPr. Na telewizorze (lcd) posiadam wejście m.in. DVI oraz YPbPr i chciałbym w jakiś sposób je wykorzystać. Zastanawiałem się na połączeniem HDMI -> DVI i puszczeniem dźwięku optykiem do kina domowego. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 To co zaproponowałeś chyba będzie najlepszą opcją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malebolgia Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 połączenie przez HDMI zapewni ci najlepszą jakość obrazu, nie wiem czy wiesz ale n.pl ma własne forum, gdzie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania związane z tą platformą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witajcie! Od dzisiaj posiadam n-ke i zastanawiam się jakim sposobem połączyć ją do telewizora. Aktualnie oba urządzenia połączone są przez kabel euro-euro jednak chciałbym wykorzystać złącze HDMI lub YPbPr. Na telewizorze (lcd) posiadam wejście m.in. DVI oraz YPbPr i chciałbym w jakiś sposób je wykorzystać. Zastanawiałem się na połączeniem HDMI -> DVI i puszczeniem dźwięku optykiem do kina domowego. Co o tym sądzicie? Nie wiem jaki masz lcd ale wiekszosc ma problem z praca przez hdmi nboxa. Nie jest to wada tv ale niedopracowanego softu nbox ktory ma zostac zmieniony. Pozostaje Cie component, a odradzam wydawanie kasy na nie wiem jakie kable component. To zwykly potrojny chinch ja mam taki od kamery sony, porowynywalem jakos z firmowym component kolegi za 230 zl. Roznic nie odnotowano ani na tvp ani na discovery hd. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...