Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Mam P4 1500 i MOBO MSI 845Pro. I co? dochodzi do 1689 i nie mam dźwięku A kiedy przekroczę barierę 1721 to dalej nie idzie Jak można temu zaradzić proszę o jakieś informacje sugestie… Proszę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 A jaki to stepping? Bo jak B to jego podkręcenie jest bardzo trudne, ale mój pracuje stabilnie na 1.8 przy 1.8V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Nie wiem jaki to Stepping :( A jaki system jest najlepszy do podkrecania? Me...XP...2000...'95 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Moim zdaniem do podkrecania najlepszy jest Win98SE!!! powaga to jedyny system ktory mi nie siadl jak dalem FSB 160mhz przy moim Durku!!!(miale 98SE i XP). A tak to to chyba najlepszy jest w2k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A moze Windows ME a moze 98 co wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A co myslicie o ME na nim ustanowiono rekord OVERCLOCKINGU 4,10GHZ :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Cytat A co myslicie o ME na nim ustanowiono rekord OVERCLOCKINGU 4,10GHZ :roll: nmajlepszy jest linux... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Cytat nmajlepszy jest linux...Bzdury wacpan gadasz. Linux jest bardzo wrazliwy na wszelkie nietypowe ustawienia w szczegolnosci chodzi o podsystem obslugi IDE. Chyba ze lubisz fall-back to PIO mode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Cytat Cytat nmajlepszy jest linux... Bzdury wacpan gadasz. Linux jest bardzo wrazliwy na wszelkie nietypowe ustawienia w szczegolnosci chodzi o podsystem obslugi IDE. Chyba ze lubisz fall-back to PIO mode dlaczego? aktualnie na jednym kompie mam dosc nie standartowe ustawienie fsb 132 mhz czyli na pci sa "tylko" 44MHz a wszytko jakos stabilnie chodzi.. plyta Abit st6 + c1A + ibm 7200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Ja tam nie lubie Linuxa bo na nim nie ma du|o gierek. A co bym mial wybrac ME XP 98? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Najlepszy do "overclockingu" (czytaj sprawdzania maxymalnej wydajności - bo normalnym użytkowaniem tego nazwać nie można :) jest oczywiście system, który ładuje jak najmniej sterowników (nie ma sie co zawieszać) czyli innymi słowy WINDOWS 95. WindowsME to porażka. Do pracy na podkręconym sprzęcie najlepiej nadaje się 98. Ale i tak 2000 to podstawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Ja mam XP i 114 FSB i wykop :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Teraz mam 115 i brak dzwieku i napiecie 1.78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 A teraz zozrgrzewanie 8) 30C :( 35C :? 40C :) 45C 8) 50C :lol: I odgrzewanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Cytat I co? dochodzi do 1689 i nie mam dźwiękuMasz cos takiego na plycie jak dzielniki ? Jezeli tak to ustaw wiekszy, poprostu karta nie wydala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Nie mam na plycie i w biosie dzielnikow i mam wbudowana audio :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Niech ktos mi pomoze...PLEASE :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Cytat Nie mam na plycie i w biosie dzielnikow i mam wbudowana audio :xWiem, ze jest wbudowany dzwiek i wlasnie dlatego mowie zebys przestawil dzielnik bo karta nie wydoli. Ale nie masz, hmm. Wylacz dzwiek i sprobuj podkrecic na wiecej. Jezeli pojdzie to wiadomo, ze to karta dzwiekowa blokowala i trza bedzie kupic jakiegos SB za 100 pln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...