GenghisKhan Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 dziwne bo ja nie narzekam na bole i dolegliwosci zwiazane z kompem jakbym mial wolna chate i starych nie bylo - to pare dni bez przerwy czemu nie (no na fizjologie przerwy musza byc- ale znowu nie...pamietacie plakat q3????ze sraczem) jak kumpel przyniosl kiedys kompa - i napierdalalismy w wakacje po 10h dziennie od rana do wieczora przez jakies 5 dni i nic... no tylko raz sie zdziwilem jak wyszedlem po takiej dawce na ulice ze jakos lekko mi na rekach - pomyslalem gdzie ta rakietnica sie podziala... tera tyle nie gram (srednio prze kompie 5-6h dziennie i to jest norma i nie mam dosc jeszcze...) pozdro....wlasnie ide spac - ale spac mi sie nie chce wiec nie wiem jak to zrobie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 e tem ja w śp. ufo3 / w dwójkę i jedynkę tak samo/ grałem non stop po 12-16 godzin na dobę / reszta na sen i zajęcia na polibudzie :)/ a nawet miałem takie 37 godzinne zapodania :) i nic, żyję i dalej gram / jak się h4 pojawiło to sobie urlop zapodałem :) jak każe tradycja zapoczątkowana diabełkiem wtórym/ pozdro ja nie liczyłem nigdy, ale gdy kiedyś dostałem UFO1 w ręcę to przez tydzień mój dzień wyglądał tak szkoła/ufo1 no i parę godzin snu ;) a teraz?? godzina grania to dla mnie czysta rozpusta :( a na kompie leżą ut2003 , nfs6 i się kurzą - jeszcze parę lat temu to bym siedziałe przy czymś takim po parę godzin na dobę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Ja dzisiaj siedze już ze 14 godzin prz necie. Teraz już wszyscy śpią więc nikt mnie nie goni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja potrafie siedzieć przed kompem non-stop tylko jakieś 48h i często tak siedze :) . A głowa mnie nie boli bo mam monitor LCD ale jak miałem kineskopówke po 8 godzinach mnie tak gały i głowa bolała że niedało sie już dłużej wytrzymać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...