Skocz do zawartości
Wofek

Śmierć od kompa !!!

Rekomendowane odpowiedzi

"Śmiercionośny komputer" IAR 2002-05-30 (07:14)

W jednej z internetowych kawiarenek w Hongkongu znaleziono ciało 17-letniego entuzjasty wirtualnej rzeczywistości, który prawdopodobnie "zagrał się" na śmierć. Głowa chłopaka była oparta o klawiaturę.

Jego koledzy zeznali, że spędzał na grach komupterowych nawet 12 godzin dziennie, spał zaś tylko kilka godzin, i to nieregularnie.

Policja zarządziła sekcję zwłok, która pomoże ustalić dokładną przyczynę zgonu nastolatka. Lekarze łączą podobne przypadki śmierci ze zbliżonymi do epilepsji reakcjami, wywołanymi przez migoczące ekrany komputera. (ej) - źródło wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tem ja w śp. ufo3 / w dwójkę i jedynkę tak samo/ grałem non stop po 12-16 godzin na dobę / reszta na sen i zajęcia na polibudzie :)/ a nawet miałem takie 37 godzinne zapodania :) i nic, żyję i dalej gram / jak się h4 pojawiło to sobie urlop zapodałem :) jak każe tradycja zapoczątkowana diabełkiem wtórym/

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam gościa co siedzi przed kompem w sobote i niedziele i inne dni wolne nawet po 16 godzin psychopata i caly czas gra :evil: HE HE i noramalnie gra 7 godzin dzienie to jest swir :wink: Ja nie moge wytrzymac 5 godzin bo mnie glowa boli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja duzo gram w cs'a ale nie moge zniesc wiecej niz 7h. natomiast taki stalin z bylego sphere (puzniej s14 a tera ex) potrafi grac 36h nonstop (!!!), pujsc do domu na 10h, przyjsc znowu i grac po 36h..... miech - 2 temu cos takiego zrobil w grynecie sadyba.....

inny typ- marcin wasek (debil) niedawno siedzial 4 dni nonstop na spidzie grajac w cs'a- trafil do psychiatryka na sobieskiego (wawa) a czemu cos takiego zrobil? bo mu strasznie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem i chcial grac lepiej odemnie =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój koleś przy kompie siedzie w sob. i niedziele po 14 godzin. Mógłby spoko pociagnąć lepiejale ma 12 lat tak jak ja ma stara i starego którzy podobnie jak u mnie cały dzionek sa w domu ja 5h ciagne to jush sie pluja :) Do tego mamy 5.25 sam nie wiem jak mam taka srednia :). Jak widać można pogodzic granie z nauką :).Mój rekord to 13h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kitajec byl pierwszy ciekawe kiedy kipnie pierwszy polak od kompa. Choc polacy uchodza za ludzi nie do zdarcia.

Wiec raczej niepredko to nadejdzie.

Jak bylem we francji to jak zabojady piły to nie bylo ich w robocie 2 dni a my picie do 2 a rano praca. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm ja teraz przed kompem zwykle siedze ok 4h dziennie

ale pare lat temu były takie czasy ze np przez 2 tygodnie 8-12 h na dobe Jednak jak człek młodszy to może ciąć bez bólu głowy - tera to posiedze z 5-7 h i juz łepek odpada ;( Hmm ja teraz przed kompem zwykle siedze ok 4h dziennie

ale pare lat temu były takie czasy ze np przez 2 tygodnie 8-12 h na dobe jak człek młodszy to może dłużej ciąć bez bólu głowy - tera to posiedze z 5-7 h i juz łepek odpada ;( Hmm ja teraz przed kompem zwykle siedze ok 4h dziennie

ale pare lat temu były takie czasy ze np przez 2 tygodnie 8-12 h na dobe jak człek młodszy to może dłużej ciąć bez bólu głowy - tera to posiedze z 5-7 h i juz łepek daje znać ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm..  ja siedze  12-14h/dobe  7dni w tygodniu i tylko co jakis czas wybiore sie n WGK lub na jaks rodzine spotkanie a tak to dzien w dzien

PS. ale z tych 12-14h to gram "tylko" 4-5h ;)

to widze, że masz tak samo pop[censored!] :P w głowie jak ja... :wink: ostatnio to już się zaczynam zastanawiać czy nie przeginam... ciekawe czy zauważyliście, że czas przy kompie płynie niezauważalnie szybko, zwłaszcza jeśli się gada na gg czy Tlenie, bo o graniu to nawet nie wspominam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja duzo gram w cs'a ale nie moge zniesc wiecej niz 7h. natomiast taki stalin z bylego sphere (puzniej s14 a tera ex) potrafi grac 36h nonstop (!!!), pujsc do domu na 10h, przyjsc znowu i grac po 36h..... miech - 2 temu cos takiego zrobil w grynecie sadyba.....

inny typ- marcin wasek (debil) niedawno siedzial 4 dni nonstop na spidzie grajac w cs'a- trafil do psychiatryka na sobieskiego (wawa) a czemu cos takiego zrobil? bo mu strasznie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilem i chcial grac lepiej odemnie =)

Jakiego masz nicka w ceesie ? I na jakich serwch grasz ? Jak mam sprawne łącze to gram na CoolNET : u Wujka i Maszyny .- Yakuza^| BEJ A i dodam ze ''podobno '' niezle wymiatam ...Fajna akcja jak wchodze na serwa i jednoczesnie wychodza z niego ze 3 osoby bo ''Jak jest bej to juz nie pogramy.....''HEHEHEH :lol: :lol: :lol: http://yakuzaclan.republika.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi